Benvingudes a la web del Banús

Day 1 – Villanúa

IMG_0710

OUR FIRST DAY IN VILLANUA

By Núria Alay and Lúa Fábrega

Yesterday, Sunday 28 of May, we (the students of 2nd of ESO) went to Villanua. We left Cerdanyola at 3 o’clock, and after 5 hours of shouts and laughs in the bus, we arrived to our destination, the hostel.

At first sight, it was really nice, but when we got into our bedrooms, we realized that although they were very small, they were kind of pretty. We made our beds and prepared our things before going downstairs to the TV room where the monitors introduced themselves and explained us the rules. Llegir més»

Carta d’agraïment de la fundació GLORR

cabecera_698x152 (1)

Estimades famílies i equip docent,

L’equip de GLORR Fundació us agraeix la col·laboració rebuda en aquesta campanya de primavera 2017, en la recollida de roba usada, calçat, mantes, etc. efectuada en el vostre centre educatiu.

Ens heu facilitat la tasca de difusió de la campanya, el repartiment de les bosses entre els alumnes i la recollida de les mateixes situant les bosses en un lloc de fàcil accés.

Gràcies a les vostres donacions des de GLORR Fundació  continuem amb la classificació de la roba i la preparació de les bosses amb ajudes per entregar a Centres Educatius, AMPA i Serveis Socials.

Esperem seguir comptant amb la vostra col·laboració per la propera campanya que efectuarem a la tardor del nou curs 2017 – 2018.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web  www.glorr.org

Salutacions,

Judith Sanz


www.glorr.org
fundacion@glorr.org
Tel. 93 804 4512 – 93 803 9467 – 622 134 040

Proves cangur de matemàtiques 2017

cangur

Les proves Cangur de matemàtiques atorguen l’oportunitat a l’alumnat de motivar-se i alimentar el seu esperit matemàtic. Enguany els resultats dels participants de l’Institut Banús han estat els següents:

Menció honorífica per:

Primer ESO:

1r B ESO Armando Martínez Muñoz (Institut Banús, Cerdanyola del Vallès), 111 punts

Tercer d’ESO (15067 participants)

3r A ESO Ariel Àlvaro Corral (Institut Banús, Cerdanyola del Vallès), 140 punts.

Moltes felicitats a tots dos i a tot el professorat del centre que ho fa possible.

Si voleu més informació sobre les proves Cangur 2017 i les classificacions, cliqueu sobre la fotografia.

 

Premis Sant Jordi 2017

Compartim amb tots vosaltres alguns dels premis lliurats durant la passada diada de Sant Jordi. Per a més informació, al proper número de la revista podreu gaudir dels textos guanyadors en llengua catalana.

Book trailers de Castellà:

1r ESO, Don Quijote de la Mancha per Albert Palacio, Judith Ramírez, Axel Tàpia, Aránzazu Miguélez.

2n d’ESO, Las lágrimas de Shiva, per  José López, Esther Muñoz, David Sánchez, Alexandra Ulibarri.

Premi Sant Jordi Castellà 3r d’ESO, per Sara Sánchez (3r C)

Text guanyador a llengua Castellana (4t ESO) FEMINISMO,  per Maria Gervilla (4t B)

Premi Sant Jordi Castellà Batxillerat, Berta Miró (Batxillerat Tecnològic)

En l’ambit matemàtic:

Concurs de fotografia matemàtica 2017

Fem un curtmetratge – 4t edició

claqueta

En el marc de la setmana del Treball de Síntesi de l’Institut Banús (a Cerdanyola del Vallès), l’alumnat de segon d’ESO ha realitzat l’activitat anomenada “Fem un curtmetratge! 4t edició“.

En aquest Treball de Síntesi s’han treballat una sèrie d’activitats d’ensenyament i aprenentatge, sempre treballades en equip, on han aplicat les diferents competències bàsiques treballades en les diferents matèries així com resolt qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica.

L’objectiu principal  d’aquesta activitat ha estat apropar a l’alumnat al món del cinema com a mitjà d’expressió i comunicació interdisciplinari, sempre aprofitant tot els aspectes transversals que es treballen en aquest mitjà.

Entreu en aquest link com a convidats i gaudiu dels trailers i curtmetratges presentats:

http://agora.xtec.cat/iesbanus/moodle/course/view.php?id=762

Crèdit de síntesi 1r ESO – Cuina

img_7119

L’alumnat de 1r d’ESO enguany ha realitzat el crèdit de síntesi al voltant de la cuina. Han après què mengen en les diferents zones del món, han visitat el mercat de Serraparrera, han descobert la vessant científica dels llevats i els iogurts i han après com economitzar la cistella de la compra.

Llegir més»