Caminada IES Banús – Montserrat. Acte del 25è aniversari de l’institut.

Enguany l’Institut Banús celebra el seu 25è aniversari i, com activitat de primavera, hem organitzat una caminada a Montserrat des del Banús la nit del 25 a 26 de maig.

Ens agradaria que, dins de les vostres possibilitats, les famílies, l’alumnat i professorat pugui participar de l’esdeveniment, ja sigui fent-ho a peu, o com a voluntari de cotxe de suport o en els avituallaments.

Tindrem dues caminades disponibles: una de 42-43 km i una de 9 km. La participació a la caminada té un cost de 20€ per persona, per tal de poder sufragar les despeses de la samarreta, de l’assegurança i dels avituallaments.

Les dades bàsiques de la caminada, avituallaments, temps de pas, etc, les teniu aquí:

RECORREGUT LLARG

DADES

Dificultat: Alta.

Distància: 43 km (aproximadament).

Desnivell acumulat:  2600 m (aproximadament)

RECORREGUT CURT

DADES

Dificultat: Mitjana

Distància: 9’000 km (aproximadament).

Desnivell acumulat:  850 m (aproximadament)

AVITUALLAMENTS  (pot patir algun canvi)

Sortida:Km.0  Cerdanyola del Vallès

A – 1: Km. 11’200. Les Fonts (de Terrassa). Pl. Enric Torrella.

Galetes, Entrepà, Barreta energètica, Aigua, Fruita

A – 2: Km. 21’000. Terrassa. Pl. Antoni Guiu.

Aigua, cafè, Cacaolat, Gominola??, Fruita

A – 3: Km. 30’200. Estació de Vacarisses Torreblanca

Aigua, cafè, Donut, Fruita

A – 4: Km. 39’000. Monistrol de Montserrat. Pl. De la Font

Aigua, croissants, pastetes full, Fruita

A – 5: Km. 43’000. Monestir de Montserrat.

Entrepà, Aigua, fruita.

PUNTS DE PAS I HORES APROXIMADES

 

Lloc de Pas Qm. Tram Punt de Pas Quilomètric Temps aprox. Hora aproximada arribada Hora aproximada sortida
Institut Banús 0 0 0 21:00 21:30
Les Fonts 11’200 11’200 3h 00:30 00:50
Terrassa 9’800 21’000 3h 3:30 3:50
Vacarisses – Torreblanca 9’200 30’200 3h 30m 7:20 7:50 – 8:00
Vacarisses – Estació 3’400 33’600 1h 9:00 Punt de pas sense parada
Monistrol de Montserrat 5’400 39’000 1h 30 m 10:30 10:45
Monestir de Montserrat 4’000 43’000 1h’15 12:00 Arribada

 

Lloc de Pas Qm. Tram Punt de Pas Quilomètric Temps aprox. Hora aproximada arribada Hora aproximada sortida
Institut Banús 0 0 0 21:00 21:30
Les Fonts 11’200 11’200 3h 00:30 00:50
Terrassa 9’800 21’000 3h 3:30 3:50
Vacarisses – Torreblanca 9’200 30’200 3h 30m 7:20 7:50 – 8:00
Vacarisses – Estació 3’400 33’600 1h 9:00 Punt de pas sense parada
Monistrol de Montserrat 5’400 39’000 1h 30 m 10:30 10:45
Monestir de Montserrat 4’000 43’000 1h’15 12:00 Arribada

Així i tot, tota la informació de la caminada la podeu trobar en el següent enllaç: https://goo.gl/xXjgzn.

Per a poder participar, només cal que empleneu un formulari d’inscripció clicant el següent enllaç: https://goo.gl/ZCsCtD.

La data límit per a inscriure’s (per qüestions logístiques) és el dia 6 d’abril.

Si heu arribat fins aquí, enhorabona. Esperem comptar amb al vostra presència.

Fins aviat.

Comissió Caminada Banús – Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>