Activitat extraescolar BTT

Activitat extraescolar BTT

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

IMG_3929.jpg

INFORMACIÓ DE L’ACTIVITAT “BICICLETA TOT CAMÍ”

            L’Institut d’Alcarràs, dins del Pla Català de l’Esport a l’Escola, ha organitzat  una activitat  amb bicicleta de muntanya.  Aquesta activitat  s’ha realitzat els dijous per la tarda. Els objectius  plantejats quan vàrem iniciar-la, eren,  fer activitats a la natura, conèixer el nostre entorn pròxim, millorar la condició física, aprendre educació vial, crear hàbits saludables, millorar les relacions interpersonals i l’autoestima .... entre altres.  Ara que s’ha acabat,  la valoració és molt positiva i s’han assolit els objectius amb escreix.

Un grup d’alumnes de l’ institut ha recorregut al voltant de 1000 km fent rutes entre Seròs pel sud, Raïmat pel oest, Alguaire pel nord i Artesa de Lleida per l’est.

Aquesta activitat ha possibilitat que alguns alumnes  s’hagin afiliat al club ciclista l’Aspardenya d’Alcarràs, amb la qual cosa hem aconseguit hàbits de vida saludable, ja que participen en una programació de sortides regulars cada setmana.

El monitor encarregat d’acompanyar-los aquestos mesos, vol manifestar la seva satisfacció per tal com ha anat tot. El comportament, la bona relació entre tots, la solidaritat quan hi ha hagut algun contratemps tècnic.... ha estat un plaer cada dijous fer aquestes sortides amb vosaltres.

Ignasi Guitart

Logo_pla_catala_de_lesport_a_lescola_0.p

Fitxer adjunt IMG_3999.jpg