Crònica partits de bàsquet

Crònica partits de bàsquet

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Data: 06/04/2013

Categoria: Bàsquet Infantil

Partit: BÀSQUET ALCARRÀS INFANTIL – ARABELL

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal de Pardinyes 12:00h

BÀSQUET ALCARRÀS INFANTIL: Rafaela P. / Ariadna H. / Maria S./ Maria I./ Ivan.

Entrenador: Pavon, E

Crònica: L’equip Infantil del Bàsquet Alcarràs tot i jugar amb 5 jugadores van derrotar de forma contundent a l’Arabell.

En els primers minuts del partit ja quedava clar la gran superioritat de l’equip d’Alcarràs, ja que anotaven amb molta facilitat. Tot i la gran diferència de nivell entre els dos equips, cal felicitar a cadascuna de les jugadores per ser constants tant a nivell de concentració, d’intensitat i d’entusiasme. Les jugadores de l’Alcarràs van demostrar durant tot l’enfrontament un bon estil de joc i un gran nivell d’estat físic. De mica en mica, les jugadores locals anaven augmentant l’avantatge gràcies als constants contraatacs.

Bon partit.

 

 

 

Data: 06/04/2013

Categoria: Bàsquet Cadet

Partit: BÀSQUET ALCARRÀS CADET – RONDA

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal de PArdinyes 11:00h

BÀSQUET ALCARRÀS CADET: Arnau N./ Arnau M./ Jordi / Robert / Sergei / Joel /Xavier /Andrés

Entrenador: Pavon, E

Crònica: L’equip Cadet del Bàsquet Alcarràs va realitzar un bon partit i va guanyar al Rondaer 7 punts de diferència.Els jugadors de l’Alcarràs després de les vacances de Setmana Santa, van sortir a la pista amb molta empenta per tal de jugar un bon partit. Ens els primers minuts, l’enfrontament estava molt igualat on les defenses d’ambos equips s’imposaven als atacs, ja que era molt difícil anotar. Desprès dels primers 10 minuts, el Ronda va prémer l’accelerador i gràcies al gran encert ofensiu d’un dels seus jugadors van situar-se per davant en el marcador. Després de la

mitja part, els jugadors de l’Alcarràs van incrementar la intensitat i la concentració. Aquesta situació els va permetre augmentar el ritme de joc , assolir cistelles fàcils i ràpides i situar-se per davant en el marcador. En el tram final del partit, l’Alcarràs va saber aguantar l’embranzida de l’equip visitant i aconseguir una victòria que serveix com a injecció de moral per tal de seguir treballant.

Enhorabona per la victòria.

 

El passat 17/03/2013 cinc jugadors del cadet d’Alcarràs van anar a veure al Palau Blaugrana el partit que enfrontava el Regal Barça- CAI Saragossa.

 

Fitxer adjunt basquet abril.jpg