crònica partits de bàsquet

crònica partits de bàsquet

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

CRÒNICA BÀSQUET INFANTIL 09/03/13

Data: 09/03/2013

Categoria: Bàsquet Infantil

Partit: BÀSQUET ALCARRÀS INFANTIL – JOC DE LA BOLA (EEM)

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Cappont 10:00h

BÀSQUET ALCARRÀS INFANTIL: Rafaela P. / Anna T./ Ariadna H. / Maria S./ Maria I./ Ivan.

Entrenador: Pavon, E

Crònica: L’equip Infantil del Bàsquet Alcarràs va afrontar el partit amb molta comoditat ja que el marcador final reflectia una diferencia de 42 punts. En l ’inici del partit, tot i que les jugadores de l’ Alcarràs no estaven molt encertades, s’intuïa la superioritat que aquestes tenien respecte a l’equip adversari. De mica en mica, les jugadores locals anaven entrant en el partit fet que els hi permetia aconseguir cistelles fàcils. A mesura que passaven els minuts, tot i que la intensitat no era elevada, el Bàsquet Alcarràs anava ampliant la diferencia en el marcador gracies a les constants i bones accions tant defensives com ofensives. De l’enfrontament, els aspectes que cal destacar de cadascuna de les jugadores de l’Alcarràs són la constància i la concentració. Gràcies a aquests dos factors solament hi havia un equip a la pista.

 Felicitats per la victòria.

 

CRÒNICA BÀSQUET CADET 09/03/13

Data: 09/03/2013

Categoria: Bàsquet Cadet

Partit: BÀSQUET ALCARRÀS CADET – CLAVER

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Cappont 09:00h

BÀSQUET ALCARRÀS CADET: Arnau N./ Arnau M./ Victor/ Jordi / Robert / Sergei / Joel/Xavier / Andrés

Entrenador: Pavon, E

Crònica: L’equip Cadet del Bàsquet Alcarràs va realitzar un bon partit ja que va competir contra un dels millors equips de la lliga.

Els jugadors de l’Alcarràs van sortir amb moltes ganes, fet que els va permetre avançar-se en el marcador. El partit estava molt igualat, i com a conseqüència d’aquesta situació el ritme de joc, la intensitat i la concentració dels jugadors era elevada. La competitivitat era tal que cadascuna de les pilotes es lluitava com si fos la última acció del partit. L’enfrontament es mostrava obert i amb opcions de victòria pels dos equips. Passada la mitja part, un seguit de males decisions ofensives de l’equip d’Alcarràs, van ser penalitzades amb diverses cistelles de contraatac per part de l’equip adversari. El Claver va aprofitar aquests minuts de manca de concentració dels jugadors del Bàsquet Alcarràs per obrir una  escletxa en el marcador. Amb esforç i constància els locals van fer front a aquesta petita davallada que els va permetre tornar a competir. Tot i les ganes i el bon partit no van ser suficients per vèncer al Claver.

El 90% de l’èxit es basa simplement en insistir. Bon partit.

Fitxer adjunt Diapositiva1.JPG