Taller de les professions 2016

Taller de les professions 2016

per Administrador/a IES Alcarràs -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO, han participat avui en la 7ª edició del “Taller de les Professions”, una jornada organitzada per l’Institut i l’Ajuntament amb l’objectiu d’ ensenyar a tot l’alumnat de què poden treballar a Alcarràs quan acabin d’estudiar, donar a conèixer les diferents professions i possibilitats laborals de la vila, i per tant, quins estudis i/o experiències els hi manquen per arribar-hi. La jornada ha estat un èxit gràcies a la col·laboració i participació del teixit empresarial de la Vila, els quals han acollit diferents grups d'alumnes per tal d'explicar-los-hi quin tipus d'activitats professionals porten a terme, així com quines especialitats laborals es demanden. 

 

D'aquesta manera, els alumnes han pogut copsar de primera mà quin és el 'termòmetre' professional existent a la Vila i quin tipus d'estudis i especialitats es demanen per accedir a cadascuna d'aquestes.

L'Ajuntament d'Alcarràs, mitjançant el mateix alcalde o tècnics que hi treballen, també hi ha participat per tal de mostrar les tasques que diàriament s'hi porten a terme per part dels empleats públics.

L’activitat ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de les diferents empreses i entitats municipals que van participar: Il·lm. Sr. Miquel Serra, Ajuntament, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers, Benimoto, Grues i Transports Ramon Tomàs, Circuit d’Alcarràs, Caixabank, Assit Getió S.L, Aluminis Ibars, Electricitat Aixalà, Serveis Elèctrics Oliva Panabera/Topinstal, Reparació de Sabates Olga, Centre Veterinari d’Alcarràs, Inforibes, Perruqueria i Estètica Nova Gent, Autoescola Pallars, Viatges Segrià SLU, Educadora Social i Treballadora Social del Consell Comarcal del Segrià, Servei d’Aliments Lo Cistell, Escola Bressol Municipal, CEIP Comptes de Torregrossa, Acadèmia Alzina, Residencial Sant Sebastià, Farmàcia Montserrat Queralt, Centre de Fisioteràpia Raky’s, Clinca Dental Pedrol, Centre d’Atenció Primària (CAP), Centre de Psicologia Clínica i Logopèdia, Multicentre Sauret, Tallers i recanvis Diesel, Brigada Municipal, Iolanda Gòdia Fotògrafs, Eidos Comunicació, Oscar Masot arquitecte municipal, Patronat Municipal d’Esports i Gimnàs Ares.

(Font)