The Fonix 2016

The Fonix 2016

per Administrador/a IES Alcarràs -
Nombre de respostes: 0


El passat dilluns 25 de gener un grup d’alumnes de l’INS van ser escollits per participar en la fase local del 9èc oncurs d’anglès interescolar de Catalunya, The Fonix.

Posteriorment un alumne de cada nivell ha estat seleccionat per participar en la fase territorial del concurs que tindrà lloc el proper dissabte 27 de febrer a Lleida. Aquests alumnes són:

1r ESO: Carla Gòdia
2n ESO: Justinian Vioara
3r ESO: Cristina Pivr
4t ESO: Anna Montull
1r Batxillerat: Júlia Torrentó

El concurs està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l'Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Un cop finalitzada la fase territorial, els 3 finalistes de cada nivel lparticiparan en la fase final que es celebrarà a Barcelona el proper mes de maig.

We wish you all the best and hope you can reach the final stage
GOOD LUCK!!!