Sortides novembre

Sortides novembre

per Administrador/a IES Alcarràs -
Nombre de respostes: 0
El Departament de Llegua Castellana ha organitzat una sortida el dimarts 24 de novembre al Teatre Lo Casino d’Alcarràs per assistir al espectacle “AHORA MISMITOS” per l’actor Antonio Blanco.

Autorització

El Departament de Ciències Naturals, té previst realitzar el  dimarts dia 24 de novembre, una visita guiada a la muntanya de sal de Cardona i realitzar un taller d’experiments amb la sal. A la tarda, farem una visita guiada al Castell de Cardona. Aquesta activitat va adreçada als/les alumnes de 2n. d’ESO.

Autorització

El Departament de Tecnologia, té previst realitzar el  dimarts dia 24 de novembre, una visita al Parc del Tibidabo i Museu dels Autòmats de Barcelona, per  realitzar un taller específic que té com objectiu treballar els mecanismes de variació i transformació del moviment com a una de les bases físiques dels autòmats. Aquesta activitat va adreçada als/les alumnes de 3r. d’ESO.

Autorització

El departament de Ciències Socials  organitza, pel dia 28 de novembre  de 2015 una sortida a Esparreguera, on visitarem  la Colònia Sedó i visita al Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona. Aquesta activitat va adreçada als/les alumnes de 4rt. d'ESO i  té com a objectiu, reforçar els continguts curriculars.

Autorització