Nova etapa

jubilacionsEl passat 29 de juny es va celebrar al restaurant Noray, al Museu Marítim de Barcelona, el dinar de final del curs 2016-2017. En aquest dinar, a més, vam tenir l’oportunitat d’ajuntar-nos per celebrar que les nostres companyes Begoña Compañón, Pilar Doñate, Rosa Gurrera, Mercè Pau i Cèlia Torrent han decidit jubilar-se i començar una nova etapa. A la imatge podeu veure, d’esquerra a dreta, a la Rosa Gurrera (Filosofia i tutora de batxillerat), la Pilar Doñate (Biologia i Geologia alhora que Coordinadora de segon cicle), la Begoña Compañón (Música i Socials, alhora que coordinadora de sortides dels Treballs de Síntesis i promotora de les Òperes infantils organitzades a Sant Cugat) i la Mercè Pau (Llengua i Literatura Catalana alhora que Coordinadora de festes). Falta la Cèlia Torrent (Llengua i Literatura Catalana alhora que Coordinadora de Biblioteca), que no va poder assistir-hi per estar de viatge.

Les cinc portaven molts anys al Vila de Gràcia (la major part d’elles van veure néixer el nostre Institut) i, ara com ara, es fa difícil imaginar un nou curs sense la seva presència, sense la seva experiència, sense la seva dedicació incondicional… Les trobarem a faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>