Parlem de Salut Mental...

Parlem de Salut Mental...

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Decidits i amb ganes d’explicar-se els nostres convidats han entrat amb pas ferm al gimnàs de l’institut. Asseguts en semicercle els esperaven els alumnes de 2n del cicle formatiu d’informàtica disposats a escoltar-los . Un a un , la Ma Carmen , en David i en Jordi ens han deixat el seu testimoni .Tots tres pateixen una malaltia mental i tots tres han estat disposats a explicar-nos-ho sense tabús , d’una forma autèntica i planera, dient les coses pel seu nom : com van saber que patien una malaltia mental , quines feines fan , com és la seva vida ....

Xerrada de Salut Mental - Institut de Vidreres - SMX - FOL i EIE

 

I és que ens ho han deixat molt clar ,s’estima que el 25 % de la població en algun moment de la seva vida patirà un trastorn mental i els desencadenants poden ser diversos: des de patir mobbing en una feina , un període llarg d’estrès , un consum excessiu de substàncies tòxiques ….La malaltia mental no diferencia homes o dones ,blancs o negres ...tots hi podem estar exposats en algun moment de la nostra vida.

Des d’aquestes quatre ratlles un agraïment a tots ells per l’estona compartida i al grup de 2n una felicitació de tot el professorat de cicles pel bon comportament i per l’interès mostrat al llarg de la xerrada.

 

Montse Fors