Trobada eTwinning

Trobada eTwinning

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

La professora Berta Llach representa a l'Institut Vidreres i al professorat de les comarques gironines en la trobada-formació sobre projectes eTwinning. 

eTwinning es la comunitat de centres escolars d'Europa.

Ofereix una plataforma als equips educatius (professors, directors, bibliotecaris, etc.) dels centres escolars d'algun dels països europeus participants, per comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes, és a dir, sentir-se i formar part de la comunitat educativa més atractiva d'Europa. 

La iniciativa eTwinning promou la col·laboració escolar a Europa utilitzant les TIC i recolza els centres educatius prestant les eines i els serveis necessaris que facilitin la seva associació per desenvolupar un projecte en comú. 
El portal eTwinning (www.etwinning.net) és el principal punt de trobada i un lloc comú de treball. Està traduït a 26 idiomes, compta amb uns 230.277 membres i uns 5462 projectes realitzats entre dos o més centres escolars d'Europa.  

eTwinning va néixer l'any 2005 com la iniciativa més important del Programa d'aprenentatge eLearning de la Comissió Europea. A partir del  2014 forma part d'Erasmus+, el programa de la Unió Europea en matèria d'educació, formació, joventut i esport .