Lliga Futbol Sala Institut Vidreres

Lliga Futbol Sala Institut Vidreres

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

LLIGA FUTBOL SALA VIDRERES

Aquest curs a les hores d’esbarjo dels dimecres i divendres, hem pogut gaudir de dues lligues de futbol sala que han tingut una molt bona acollida entre l’alumnat de l’Institut Vidreres.

Mentre els dimecres s’han disputat els partits corresponents de la categoria de 2n cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM (Cicle Formatius de Grau Mig), els divendres ha estat el torn per als alumnes de 1r cicle d’ESO.

Ambudes lligues han tingut una participació destacada amb 5 equips cada una. Vegem-ne quatre pinzellades de cada un:

 

Categoria de 1r cicle d’ESO.

Les Pitxitxis: equip íntegrament femení i que tot i no haver guanyat cap partit i marcar un sol gol han disputat tots els partits amb ganes i il·lusió. Cal destacar també la millora de l’equip tan a nivell individual com col·lectiu durant el curs. Des de l’organització estem molt satisfets de comptar amb un equip femení i esperem que el curs vinent no sigui l’únic i que hi hagi més participació femenina a la resta d’equips.

Ghost: malgrat no haver obtingut uns bons resultats, l’equip liderat per Pol Montserrat i un destcat Èric Lombardia va classificar-se per als play-offs. A semifinals però, va ser eliminat contundentment pels que acabarien enduent-se el títol de campions, la Vidrerenca Z i també van perdre la final de consolació contra els Los Peores.

Los Peores: equip format exculsivament per alumnes de 1r d’ESO que va aconseguir un meritori 2n lloc al final de la lliga regular després d’empatar contra el 3r classificat (Black Ops) i vèncer els campions de la lliga, la Vidrerenca Z. A la fase final, van perdre les semifinals contra els Black Ops a la tanda de penals després d’un igualadíssim empat a 4. Un equip amb molt futur, amb una bona davantera formada per en Carlos Dopazo, l’Ibai Echart i en Marcos Zafra i sobretot amb un gran porter (sens dubte una de les seves millors armes), Èric Pedreño, porter menys golejat a la lliga regular i als play-offs.

Black Ops: tot i quedar 3r a la lliga regular, a les semifinals van eliminar al 2n classificat (Los Peores) a la tanda de penals. A la final van empatar a 4 gols però la fortuna dels penals aquest cop va ser per a la Vidrerenca Z. Màxims golejadors de la lliga regular amb dos davanters molt ràpids, Pol Fajardo i Jonathan Velasco, i un capità central amb bona arribada com l’Adrià Sacasa.

Vidrerenca Z: campions de la lliga regular amb una sola derrota i la resta de partits guanyats, també es va acabar imposant als playoffs. Van superar sense dificultats a Ghost a les semifinals però a la final van haver de recórrer als penals després d’un empat a 4 molt merescut pels Black Ops. El capità Miquel Palà ha estat el màxim golejador de la lliga regular i de la fase final, convertint-se en un dels homes clau de l’equip però sense oblidar les aportacions d’altres com Abel Vergés, Marcos Nazaret o Alejandro Pérez. Malauradament van acabar perdent la Supercopa contra l’equip de 2n cicle dels Los Ganadores.

Categoria de 2n cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM (Cicles Formatius de Grau Mig)

Teletubis: l’equip capitanejat per Juanse Malatesta va tenir una actuació discreta tot i que a la darrera jornada es va jugar la classificació als playoffs contra els Tramuns. Amb en Marc Antequera i Àlex Rodríguez com a davanters destacats, cal dir que malgrat no obtenir bons resultats han lluitat fins al final amb ganes i esforç.

Tramuns: l’equip de Batxillerat ha estat molt irregular aquesta temporada, per una banda va perdre un partit per incompareixènça però per altra van ser capaços de guanyar i empatar contra l’equip vencedor de la lliga regular, els Infofrutas. De ben segur, que amb una major regularitat encara haguessin tingut més coses a dir. Un equip amb un sòlid Àlex Venegas al darrera, uns voluntariosos Bernat Soley i Enric Martínez i els germans Casajuana i Javi Zafra al davant. A la darrera jornada van guanyar l’accés als playoffs contra els Teletubis però van perdre les semifinals contra els qui serien els campions, els Ganadores. A la final de consolació van perdre per un sol gol contra els 5 Skills.

5 Skills: equip discret que tot i no haver aconseguit cap èxit ha fet una bona temporada. Es va classificar sense problemes per als playoffs i a les semifinals van estar a punt a punt de donar la sorpresa a l’empatar amb els Infofrutas i perdre per la mínima a la tanda de penals. A més, van guanyar la final de consolació contra els Tramuns. Amb un bon porter com en  Fernando Ballesteros, uns destacats Miquel Martín i Oriol Comalada i amb l’incombustible capità Odalric Abelló, sense rival en motivació i màxim golejador dels playoffs i 3r màxim golejador de la lliga regular, els 5 Skills han fet una bona temporada amb un bloc sòlid i implicat.

Infofrutas: l’equip de CFGM va tenir un inici fulgorant on comptava les jornades per victòries i on va ser líder fins a la darrera jornada. A les semifinals va patir un ensurt contra els 5 Skills però van acabar passant per penals.  A la final van caure derrotats pels Ganadores. L’equip liderat per Marc Rubio, màxim golejador de la lliga regular, i amb un Josep Rastrudis i Hèctor Lemasourier molt destacats, van començar sent els clars favorits però la manca de continuïtat en les alineacions no ha permès que l’equip de cicles es consolidès i s’endués la victòria final.

Los Ganadores: campions de la Lliga, la Supercopa i la Jornada Esportiva, Los Ganadores culminen una temporada excepcional. Amb un inici de lliga irregular amb un empat i alguna derrota, l’equip dels Ganadores s’ha anat consolidant al llarg de la temporada arribant al final d’aquesta en un gran moment de joc. Amb en Pau Fernández a la porteria, porter menys golejat de la lliga regular i els playoffs, un darrer home com en Lluís Chulilla, bon defensa i passador, acompanyat pel seu germà Joan i una davantera temible amb el gran Ibu Cessay i un enorme David López, un dels millors jugadors del torneig, Los Ganadores tenen un cinc de gala potentíssim. L’amistat i la continuïtat d’aquest equip ha propiciat que anessin de menys a més i acabessin, com dèiem, rubricant aquesta temporada amb el triplet, moltes felicitats campions!

 

RESULTATS FINALS DE TOTES LES COMPETICIONS

 

Classificació final lliga regular de 1r cicle d’ESO

Equip

Punts

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

GF - GC

Vidrerenca Z

21

8

7

0

1

62

22

+ 40

Los Peores

16

8

5

1

2

62

17

+ 45

Black Ops

16

8

5

1

2

65

27

+ 38

Ghost

6

8

2

0

6

14

40

- 26

Les Pitxitxis

0

8

0

0

8

1

97

- 96

 

SEMIFINALS:

Vidrerenca Z Ghost              8 – 2

Los Peores      Black Ops      4 – 4 (8 – 9  pp)

 

FINAL DE CONSOLACIÓ (3r i 4t LLOC):

Los Peores     Ghost              5 – 1

 

FINAL:

Vidrerenca Z Black Ops       4 – 4 (7 – 5 pp)

Classificació final lliga regular de 2n cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM

Equip

Punts

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

GF - GC

Los Ganadores

19

8

6

1

1

47

26

+ 21

Infofrutas

16

8

5

1

2

39

28

+ 11

5 Skills

11

8

3

2

3

39

35

+ 4

Tramuns

8

8

2

2

4

26

33

- 7

Teletubis

3

8

1

0

7

32

61

- 29

 

SEMIFINALS:

Tramuns          Los Ganadores         4 – 7

Infofrutas      5 Skills                        3 – 3 (9 – 8 pp)

 

FINAL DE CONSOLACIÓ (3r i 4t LLOC):

Tramuns          5 Skills                       6 – 7

 

FINAL:

Infofrutas       Los Ganadores         2 – 4

 

FINAL SUPERCOPA:

Vidrerenca Z  Los Ganadores         4 – 7