Sortida Alumnat de Francès

Sortida Alumnat de Francès

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Vam agafar trenet de Collioure-Port Vendres-Collioure (Trajecte 1 hora) passant per la muntanya : veiem Fort Saint-Elme,  vistes panoràmiques sobre els dos pobles, les vinyes, el molí,  L’Albera … Explicacions en francès pel guia del trenet. Trajecte molt agradable i a tots els va agradar molt!

Gimcana per Collioure (1h 30) : els alumnes recórrer en grups el centre de Collioure tot seguint un joc de preguntes en francès. Van haver de preguntar molt a la gent, fer un esforç per a orientar-se i treballar la comprensió lectora. Ho han fet molt bé i es van divertir força!!

Després van tenir una mica de temps lliure per a dinar i estirar-se al solet, prendre un gelat...

Següent parada: Palau del Vidre. En aquest poble vam fer un taller on un artesà del vidre ens va ensenyar tres tècniques diferents de treball del vidre mentre la seva dona ens explicava els passos, curiositats i les tècniques en francès. Molt  curiós i bonic, sobretot el treball “à la pince” en què l’artesà ens va crear en un moment les figures gairebé perfectes d’un gat, d’un conill i cavall. Ens va fer unes preguntes i alguns vam poder fins i tot bufar.