RECAPTE D'ALIMENTS - CADENA D'ABRAÇADES

RECAPTE D'ALIMENTS - CADENA D'ABRAÇADES

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0
Com cada any, el banc d'aliments ha fet una crida a la societat per tal d'ajudar en el gran recapte que es durà a terme durant la setmana del 22 al 30 de novembre. Enguany, l'institut es vol adherir fent una activitat en què participaran tots els alumnes del centre. 
Durant la propera el professorat del centre, dins de les seves matèries, faran esment de la situació de pobresa extrema que està patint bona part de la població, amb la finalitat de conscienciar els alumnes sobre aquest problema social.
L'activitat que desenvoluparem constarà de dues fases:
1a fase: entre els dies 24 i 28 de novembre:
Els alumnes podran portar aliments a l'institut (els aliments necessaris són: arròs, llegums, pasta, oli, llaunes,...). Proposarem als alumnes que, fora del centre, intercanviïn abraçades per aliments amb els seus amics i familiars. Poden fer una fotografia de l'abraçada i enviar-la a la següent adreça de correu electrònic: abracadeskalimenten@institutvidreres.cat o es podran penjar a través del hastag de twitter #abraçadeskalimenten.
2a fase: divendres 28 de novembre al matí:
Es farà el recompte d'aliments per classes. Amb els aliments recaptats escriurem el missatge "Prou fam" a la zona central de la pista poliesportiva. Tot seguit es dissenyarà una cadena d'abraçades i tot el procés s'enregistrarà en video i/o fotografia des d'una zona elevada que permeti obtenir una vista panoràmica de conjunt. 
Solidaritat ... un valor intrínsec de l'Institut Vidreres