AMPA. Llibres de text 2018-19

Com el curs passat,  podeu adquirir els llibres de text reutilitzats o nous, tots o uns quants, per mitjà de l’AMPA i de l’empresa IDDINK (amb el codi 167JA2). Visiteu el web d’Iddink: https://www.iddink.cat/ i hi trobareu tota la informació sobre com fer-ho. Tingueu molt en compte si necessiteu els llibres dels grups ordinaris o dels grups adaptats d’Aprenentatges bàsics. També podeu, lògicament, adquirir els llibres pel vostre compte allà on vulgueu.

Si voleu, els podreu comprar presencialment a l’institut el dia 10 de juliol de 14 a 20 h.

Recordeu que per adquirir els llibres per mitjà de l’AMPA, en el cas dels alumnes del centre, caldrà retornar els llibres del curs anterior el dia 10 de juliol (de 9:30 a 14 i 15 a 18h),  i cal també haver pagat la quota de soci de l’AMPA.  Els alumes que s’han d’examinar al setembre poden conservar els llibres que necessitin fins llavors i retornar-los posteriorment a Iddink.

Llistat de llibres de text del curs 2018-19. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>