ELABORACIÓ:
1: Agafar una ceba gran i pelar-la.
2: Agafar una pastanaga, i rentar-la, amb un pela patates, tallar-la a tires molt fines.
3: Posar a escalfar la paella amb oli d’oliva.
4: Quan la paella esta escalfada, posar la carn.
5: Després posar la ceba i la pastanaga trossejada.
6: Posar també a la paella el grapat de col amb la cansalada.
7: Agafar un bol amb aigua i posar les là mines de paper d’arròs.
8: Agafar de dos en dos les là mines d’arròs i deixar-les submergides fins que es tornin transparent.
9: Treure de l’aigua les là mines d’arròs.
10: Posar les là mines a la taula, ficar el sofregit i enrotllar.
11: Posar en una altra paella oli d’oliva i fregir els rotlles de primavera.
12: Treure de la paella quan estiguin daurats i ja es poden menjar. |
COST ECONÒMIC: TOTAL: 7,42€/ 19= 0,39€
Paper d’arròs:2 paquets=3,84/ 20 oblees= 3,84€ 19 oblees= 3,64€
200gr carn picada porc: 400g=2,75€/200g=1,375€
50gr cansalada 200gr=1,30€/50g=0,325€
Ceba gran (1U):1k=1,10€/150gr=0,165€
Pastanaga (1U):750g=1,59/ 1U= 100gr= 0,21€
Xampinyons:300gr=1,09€ /100g= 0,36€
Grapat col:700g=1,54/20g=0,044€
Oli d’oliva (1 cullerada):1l=2,29/0,57litres = 1,305€ |
APORTACIÓ CALÒRICA: TOTAL:6476,94Kcal 19= 340,89Kcal.
Paper d’arròs: 100gr=341Kcal; 304gr=1036,64Kcal.
200gr carn picada porc: 100gr=233Kcal/ 200gr=312Kcal
50gr cansalada: 100gr=682Kcal/ 50=341Kcal.
Ceba gran (1U): 100gr= 32Kcal/ 150gr=48Kcal.
Pastanaga (1U): 100gr= 40Kcal/ 9U=750gr= 300Kcal/ 1U= 100gr= 40Kcal.
100gr Xampinyons: 100gr=34Kcal.
20gr Grapat col: 100gr=11Kcal/ 20gr=2,2Kcal.
Oli d’oliva (1 cullerada):100gr= 899Kcal/ 38 cullerades= 518,7gr= 4663,1Kcal |