Receptes del taller de cuina – Aula Oberta

APPLE PIE IMG_0664
Ingredients:

· 600 gr de poma granny
· 1 cullerada de cafè de canyella
· ½ suc taronja + ½ ratlladura de taronja
· 50 gr de sucre
· 1 cullerada sopera de farina
· 1,5 fulls de posta trencada
· 4 gr mantega

 

ELABORACIÓ:

  1. Agafar les pomes pelar-les i tallar-les
  2. Rentar la taronja ratllar-la i exprimir-la
  3. Afegir la canyella, sucre i farina
  4. Ficar la mantega i remenar
  5. Agafar un motlle i ficar la massa trencada al voltant de l´interior
  6. Agafar altra massa trencada i fer tires i, amb elles, fer una trena
  7. Ficar la mescla dins
  8. Ficar al damunt la trena feta
  9. Ficar-la al forn a 180 graus
  10. Sevir freda
Cost econòmic:3,75€

Poma Granny:1.000gr=2,5€; 600gr=1,5€
Canella en pols: 25gr=1,09€;2,55gr=0,11€
Taronja: 1.000gr =0,99€;225gr=0,22€
Sucre:750gr=0,68€ ;50gr=0,05€
Farina=0,31;8,25gr=0,005€
Pasta trencada:460gr=2,20€;375gr=1,8€
Mantega:125gr=1,73€;4gr=0,06€

APORTACIÓ CALÒRICA :2.077kcal

Pomagranny:100gr=55kcal/600gr=330kcal
Canyella:100gr=472kcal/2.55gr=12kcal
Sucre:100gr=399kcal/50gr=199,5kcal
Farina:100gr=341kcal/8,25gr=28,1kcal
Pasta trencada:100gr=378kcal/375gr=1.417,5kcal
Mantega:100gr=897kcal/4gr=35,9kcal
Taronja:100gr=48kcal/112,5gr=54kcal

 

CRUMBLE DE PERA unnamed
INGREDIENTS:

– 6 Peres
– 1 Branca de canyella
– 6 Cullerades de sucre
– Aigua (1,5l)
– 100gr de mantega
– 150gr de farina

ELABORACIÓ:

1- Pelar peres i eliminar el cor. Tallar en trossos.
2- Barrejar en un bol fons farina, sucre i la mantega partida a trossos.
3- Treballar la barreja amb els dits perquè no es formin grumolls. Reservar en fred.
4- Estendre la mantega en un motlle petit. Col·locar els trossos de pera.
4- Repartir la massa anterior per sobre.
5- Enfornar uns 15 min a 180ºC fins que quedi daurat.

Cost econòmic: TOTAL: 3,85€ :10=0,39€

– 6 Peres: 1kg = 1,81€ / 6Peras = 2,06€
– 1 Branca de Canyella :1branca=0,52€
– 6 Cullerades de Sucre : 750g = 0,68€ / 72,9g = 0,07€
– Aigua(1,5l):1,5L = 0,20€
– 100gr de Mantega: 200gr = 1,92 / 100gr = 0,96€
– 150gr de Farina: 500g = 0,31€ / 150gr = 0,09€

APORTACIÓ CALÒRICA: TOTAL: 2338,6 kcal :10=233,86€

– 6 Peres:100gr= 54Kcal/ 1,140gr = 615,6Kcal
– 1 Branca de Canyella: 100gr = 472Kcal / 5gr=23,6 Kcal
– 6 Cullerades de Sucre: 100gr=399Kcal/ 72,9gr= 290,9Kcal
– Aigua: 0Kcal
– 100gr de Mantega: 100gr=897Kcal
– 150gr de Farina: 100gr=341Kcal / 150gr= 511,5Kcal

 

JAM ROLY-POLY IMG_0930
INGREDIENTS:

3 ous
3 cullerades soperes de sucre
3 cullerades soperes de farina
3 cullerades soperes de melmelada
3 cullerades soperes de nata
100gr cobertura de xocolata
1 sobre de llevat

ELABORACIÓ:

1.Agafar el bol i posar la clara dels ous amb sucre i batre.
2.Ficar la farina, el llevat i el rovell i el remoure.
3.Posar la massa a una safata i ficar-la al forn.
4.Treure la massa del forn i ficar una capa de melmelada i nata.
5.Treure el paper i el enrotllar.
6. Fondre la xocolata al bany maria i, una vegada estigui líquida, expandir-la per damunt del roly-poly.
7.Ficar al frigorífic perquè la xocolata s’endureixi.
8.Treure del frigorífic i estarà llest per menjar.
Bon Profit!!!

COST ECONÒMIC:TOTAL:2.32€

3 ous:6 ous=0’95€/3 ous-0,48€
3 cullerades soperes de sucre:750gr=0,68/36,45=0,033€
3 cullerades soperes de farina:500gr=0,31€/24,75gr=0,015€
3 cullerades soperes de melmelada:410gr=0,98€/75 gr=0,18€
3 cullerades soperes de nata:200ml=0,52€/100ml=0,26€
100gr cobertura de xocolata:200gr=1,88€/100gr=0,94€
1 sobre de llevat:96gr=2,088€/16gr=0,35€

APORTACIÓ CALÒRICA:1494,8Kcal

3 ous:100gr=162Kcal;210gr=340,2Kcal
3 cullerades soperes de sucre:100gr=399Kcal;36,45gr=145,4Kcal
3 cullerades soperes de farina:100gr=341Kcal;24,75gr=84,4Kcal
3 cullerades soperes de melmelada:100gr=250Kcal;75gr=187,5Kcal
3 cullerades soperes de nata:100gr=447 Kcal;45gr=201,2Kcal
100gr cobertura de xocolata:100gr=510Kcal
1 sobre de llevat:100gr=163Kcal;16gr=26,1Kcal

 

PANQUEQUES IMG_0801 (1)
INGREDIENTS:

– 2 ous
– 200gr farina
– 1 cullerada sopera de sucre
– 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
– 1 sobre de llevat
– 2gr de sal
– 50gr xarop de xocolata

Elaboració:

1: Agafar un bol, posar 2 ous i remenar.
2: Quant ja està remenat, ficar 200gr de farina i poc a poc remenar fins que no quedi cap grumoll.
3: Després ficar una cullerada sopera de sucre i continuar remenant.
4: Afegir l’oli d’oliva i ficar un sobre de llevat i continuar remenant.
5: Posar 2 gr de sal i continuar remenant.
6: Ficar la planxa a escalfar.
7: Fer les tortites agafant la massa amb un cullerot.
8: Posar el xarop de xocolata sobre el panqueque i ja es poden menjar.

Cost econòmic: TOTAL: 1,14€

– 2 ous: 6 ous= 0,95€// 2 ous= 0,32€
– 200gr farina: 500gr= 0,31€// 200gr= 0,124€
– 1 cullerada sopera de sucre: 750gr= 0,68€// 1 cullerada soper= 12,15gr=0,01€
– 1 cullerada sopera d’oli d’oliva: 1L=4,10€// 1 cullerada sopera= 13,65gr=0,05€
– 1 sobre de llevat: 6= 96gr=2,08€// 1 sobre=16gr=0,35€
– 2gr de sal: 500 gr=0,47€// 2gr= 0,002€
– 50gr xarop de xocolata=1,96€// 50gr=0,28€

Aportació calòrica: TOTAL: 1.240,7

– 2 ous=140gr/226.8kcal
– 200gr farina=100gr=341kcal/200gr=682kcal
– 1 cullerada sopera de sucre=100gr=399Kcal;12,15gr=48,5Kcal
– 1 cullerada sopera d’oli d’oliva=100gr=899Kcal;13,65gr=122,7Kcal
– 1 sobre de llevat=100gr=164kcal/16gr=26.2kcal
– 2gr de sal=100=0kcal/16gr=0kcal
– 50gr xarop de xocolata=100gr=269Kcal;50gr=134,5Kcal

 

TARALLI IMG_0342
INGREDIENTS:

400gr farina.
125ml de vi blanc.
120ml oli d’oliva.
1 cullarada petita (cafè) pebre vermell picant.
1 cullerada sopera de sal.

ELABORACIÓ:

1. Ficar-ne els 400gr de farina en un recipient
2. Després fiquem vi blanc ala massa
3. Amb una cullarada petita d’oli
4. Ficar-li un altra cullarada petita d’oli
5. Un altra cullarada supera de sal
6. Barrellar bé els ingredients
7. Deixar que la massa reposi

COST ECONÒMIC : 0,85€

-400gr de farina: (1KG=0,42€); 400gr=0,16€
-125ml de vi blanc: (1 litro=1,39€);125ml=0,17€
-120ml d’oli d’oliva: (1litro=3,69€);120ml=0,44€
-1 cullerada petita(café)de pebre vermell picant: (4gr=1,27€);2,25gr=0,06€
-1 cullerada petita d’all: (60gr=0,40€);3,4gr=0,02€
-1 cullerada petita sopera de sal: (1kg= 0,21€);15,3gr=0,0032€

APORTACIÓ CALÒRICA: 2438,44Kcal

-400gr de farina: (100gr=341kcal);400gr=1364kcal
-125ml de vi blanc : (177ml=120kcal);125ml=84,74kcal
-120ml d’oli d’oliva : (109,2gr):100gr=899kcal;109,2gr=981,7kcal
-1 cullerada petita (café) de pebre vermell picant :(100gr=357kcal);2,25gr=8kcal
-1 cullerada petita d’all :(100gr=120kcal);3,4gr=4,1kcal
-1 cullerada petita sopera de sal : 15,3gr=0kcal

 

PAPADUMS IMG_0484
Ingredients:

440gr de farina
10gr de pebre negre
10 gr de comí
10gr de curry
7gr de sal
100ml d’aigua

ELABORACIÓ:

1-Agafar un bol, afegir 440gr de farina.
2-Afegir el pebre negre, el comí, el curry i la sal.
3-Ficar aigua.
4-Barrejar, fins que queda una massa.
5-Quan ja tenim la massa ben feta, dividir-la en parts iguals.
6-Aixafar totes les parts iguals, fins que quedi una massa molt fina.
7-Ficar-les al forn a 100ºC, fins que es tornin un mica daurades.
8-Quan les trèiem del forn, fregir-les.
9-Una vegada ja sura a l’oli, retirar la massa.
10-Ja estan preparades per menjar.

BON PROFIT!!!

Cost econòmic:0,94€

440gr de farina:500gr=0,31€;440gr=0,27€
10gr de pebre negre:45gr=0,86€;10gr=0,19€
10gr de comí:45gr=1,31€;10gr=0,29€
10gr de curry:45gr=0,49€;10gr=0,11€
7gr de sal:1000gr=0,20€;7gr=0,0014€
100ml d’aigua:33cl=0,28€;10cl=0,08€

APORTACIÓ CALÒRICA :1595,9Kcal

440gr de farina:100gr=341Kcal;440gr=1500,4Kcal
10gr de pebre negre:100gr=280Kcal;10gr=28Kcal
10gr de comí:100gr=375Kcal;10gr=37,5Kcal
10gr de curry:100gr=300Kcal;10gr=30Kcal
7gr de sal:100gr=0Kcal;7gr=0Kcal
100ml d’aigua:100gr=0Kcal

 

CREP AMB XOCOLATA IMG_0300
INGREDIENTS:

½ l de llet
6 ous
250gr de farina
2 cullerades de sucre soperes
½ pot de Nocilla (500gr/pot)

ELABORACIÓ:

1.Agafar un bol i posar els ous
2. Batre els ous amb la batedora automàtica
3. Agafar un got de farina (ficar poc a poc la farina dins del bol mentre es remena)
4.Afegir el sucre
5.Continuar remenant fins que quedi una massa homogènia
6.Agafar la planxa i posar-la a escalfar
7. Una vegada esta escalfada, ficar oli a la paella
8. Agafar dos cullerades grans de la massa i posar-la a la paella
9.Quan ja estan ben fetes posar-les en un plat i farcir amb nocilla fins la meitat de la crep
10. Ja estan preparades per menjar. Bon profit !!!!

COST ECONÒMIC:Total 15 unitats: 3,03€; 0,20€ unitat

½ l de llet:litre=0,56€,1/2 litres =0,28€
6 ous:6 unitats =0,95€
250gr de farina:kg=0,42€,200gr=0,10€
2 cullerades de sucre soperes:24,3gr=0,02€
½ pot de Nocilla (500gr/pot):250gr=1,68€

APORTACIÓ CALÒRICA:Total:3156,7Kcal (210,45Kcal/unitat )

½ l de llet: 65Kcal=100gr/159,3Kcal=245gr
6 ous: 162Kcal=100gr/680,4Kcal=420gr
250gr de farina:341Kcal=100gr/852,5Kcal=250gr
2 cullerades de sucre soperes:394Kcal=100gr/97Kcal=24,3gr
½ pot de Nocilla (500gr/pot):547Kcal=100gr/1367,5Kcal=250gr

 

DORAYAKIS IMG_0589
INGREDIENTS:

– 2 ous
– 50gr sucre
– 100gr de farina
– 1 cullerada sopera rasa de llevat
– 1 cullerada de postra de mel
– 30 ml d’aigua
– 3 cullerades soperes de nocilla

ELABORACIÓ:

1. Agafar un bol i posar 2 ous.
2. Posar 50gr de sucre i 100gr de farina.
3. Remenar fins que quedi mesclat.
4. Quan ja està ben mesclat, posar una cullerada rasa de llevat i una cullerada de postra de mel.
5. Quan estigui líquid, agafar la planxa i posar a escalfar. Ficar la massa líquida fins que quedi daurada.
6. Agafar dos porcions de Dorayakis i agafar la nocilla i posar dins una mica de nocilla.
7. I ja es pot menjar! Bon profit!!!

Cost econòmic: TOTAL: 1,22€ // 3U= 0,41€

– 2 ous: 6U= 1.05€// 2U= 0,35€
– 50gr sucre: 750gr= 0,68€// 50gr= 0,045€
– 100gr de farina: 500gr= 0,31€// 100gr= 0,062€
– 1 cullerada sopera rasa de llevat: 96gr= 2,08€// 10gr= 0,22€
– 1 cullerada de postra de mel:500gr= 3,05€// 14,4gr= 0,08€
– 30ml d’aigua:50cl= 0,24€// 30ml= 0,0144€
– 3 cullerades soperes de nocilla: 750gr= 4,50€// 75gr= 0,45€

APORTACIÓ CALÒRICA: TOTAL: 1249,2Kcal // 3U=416,36Kcal

– 2 ous: 100gr= 162Kcal/ 146gr= 236,5Kcal
– 50gr sucre:100gr= 399Kcal/ 50gr= 199,5Kcal
– 100gr de farina:100gr= 341Kcal
– 1 cullerada sopera rasa de llevat: 100gr= 164Kcal/ 10gr= 16,4Kcal
– 1 cullerada de postra de mel: 100gr= 300Kcal/ 14,4gr= 43,2Kcal
– 30ml d’aigua: 100gr= 0Kcal/ 30gr= 0Kcal
– 3 cullerades soperes de nocilla:100gr= 550Kcal/ 75gr= 412,5Kcal

 

ROTLLES DE PRIMAVERA IMG_0537
INGREDIENTS:

Paper d’arròs
100gr carn picada porc
50gr cansalada
Ceba gran (1U)
Pastanaga (1U)
Xampinyons
Grapat col
Salsa soja
Oli d’oliva (2 cullerades)

ELABORACIÓ:

1: Agafar una ceba gran i pelar-la.
2: Agafar una pastanaga, i rentar-la, amb un pela patates, tallar-la a tires molt fines.
3: Posar a escalfar la paella amb oli d’oliva.
4: Quan la paella esta escalfada, posar la carn.
5: Després posar la ceba i la pastanaga trossejada.
6: Posar també a la paella el grapat de col amb la cansalada.
7: Agafar un bol amb aigua i posar les làmines de paper d’arròs.
8: Agafar de dos en dos les làmines d’arròs i deixar-les submergides fins que es tornin transparent.
9: Treure de l’aigua les làmines d’arròs.
10: Posar les làmines a la taula, ficar el sofregit i enrotllar.
11: Posar en una altra paella oli d’oliva i fregir els rotlles de primavera.
12: Treure de la paella quan estiguin daurats i ja es poden menjar.

COST ECONÒMIC: TOTAL: 7,42€/ 19= 0,39€

Paper d’arròs:2 paquets=3,84/ 20 oblees= 3,84€ 19 oblees= 3,64€
200gr carn picada porc: 400g=2,75€/200g=1,375€
50gr cansalada 200gr=1,30€/50g=0,325€
Ceba gran (1U):1k=1,10€/150gr=0,165€
Pastanaga (1U):750g=1,59/ 1U= 100gr= 0,21€
Xampinyons:300gr=1,09€ /100g= 0,36€
Grapat col:700g=1,54/20g=0,044€
Oli d’oliva (1 cullerada):1l=2,29/0,57litres = 1,305€

APORTACIÓ CALÒRICA: TOTAL:6476,94Kcal 19= 340,89Kcal.

Paper d’arròs: 100gr=341Kcal; 304gr=1036,64Kcal.
200gr carn picada porc: 100gr=233Kcal/ 200gr=312Kcal
50gr cansalada: 100gr=682Kcal/ 50=341Kcal.
Ceba gran (1U): 100gr= 32Kcal/ 150gr=48Kcal.
Pastanaga (1U): 100gr= 40Kcal/ 9U=750gr= 300Kcal/ 1U= 100gr= 40Kcal.
100gr Xampinyons: 100gr=34Kcal.
20gr Grapat col: 100gr=11Kcal/ 20gr=2,2Kcal.
Oli d’oliva (1 cullerada):100gr= 899Kcal/ 38 cullerades= 518,7gr= 4663,1Kcal

 

WANTON FREGIT IMG_0542
INGREDIENTS:

– 200gr farina
– 1 Ou
– 75ml d’aigua
– 1 cullerada de sal
– 50gr maizena
– 18 cullerades soperes d’oli d’oliva

ELABORACIÓ:

1: Agafar un bol i posar 200gr de farina.
2: Posar dins del bol un ou.
3: Remenar fins que es faci una massa homogènia.
4: Quan ja està feta la massa homogènia, posar 75ml d’aigua.
5: Tornar a remenar fins que torni a quedar una massa homogènia.
6: Ficar dins de la massa una cullerada de sal i remenar.
7: Manipular la massa amb la maizena de manera que quedi, amb un corró, estesa damunt la taula.
8: Una vegada estigui amassada, tallar en forma de triangles i ficar dins de la paella amb oli d’oliva per fregir.
9: Quan ja estiguin daurades, treure-la de la paella i ja es poden menjar!!.

Cost econòmic: TOTAL: 1,52€ 18U= 0,08€

– 200gr farina: 500gr= 0,31€/ 200gr= 0,12€.
– 1 Ou: 6U= 0,95€/ 1U= 0,15€.
– 75ml d’aigua: 75cl= 0,62€/750ml=0,062€
– 1 cullerada de sal: 500gr= 0,47€/ 15,3gr= 0,014€.
– 50gr maizena: 400gr= 1,66€/ 50gr=0,21€
– 1 cullerada sopera d’oli d’oliva: 1l= 3,59€/ 18 cullerades= 0,27litres=0,96€.

Aportació calòrica: TOTAL: 3186,6Kcal. 18U=177,03Kcal

– 200gr farina: 100gr= 341Kcal/ 200gr= 682Kcal.
– 1 Ou: 100gr= 162Kcal/ 73gr= 118,3Kcal.
– 75ml d’aigua: 100gr= 0Kcal/ 30gr= 0Kcal.
– 1 cullerada de sal: 100gr= 0Kcal/ 15,3= 0Kcal.
– 50gr maizena: 100gr= 355Kcal/ 50gr= 177,5Kcal.
– 1 cullerada sopera d’oli d’oliva: 100gr= 899Kcal/ 18 cullerades= 245,7gr= 2208,8Kcal.

 

FALAFEL  IMG_0358
INGREDIENTS:

· cigró hidratat(400gr)
· 1 ceba
· 1 dent d`all
· Julivert (2,25gr)
· Comí (1cullarada postra)
· Sal (1cullarada sopera)

ELABORACIÓ:

  1. Primer agafar un parell de bols per posar la pasta de cigrons
  2. Afegir 1 cullerada de comí, 2,25gr de julivert, una dent d´all, una ceba i una cullerada sopera de sal
  3. Mesclar tot, batre fins obtenir una massa homogènia .
  4. Fer unes boletes amb la massa i posar-lo al forn o fregir amb una mica d’oli.
Cost econòmic: total= 48U=0,013 €

cigró hidratat(400gr): 0,50€
1 ceba: 0,0828€
1 dent d`all: 0,053€
Julivert(2,25): 0,00825€
Comí(1cullarada postra): 0,030€
Sal(1 cullerada sopera¨): 0,0032€

APORTACIÓ CALÒRICA:total:530kcal 48U=11,04Kcal

CIGRÓ HIDRATAT(400gr): 100gr=120Kcal/400gr =480Kcal
1 ceba:100gr=32Kcal/120gr=38,4Kcal
1 dent d`all:100gr=120Kcal/2gr=2,4Kcal
Julivert(2,25):100gr=59Kcal/2,25gr=1,3Kcal
Comí(1cullarada postra)100gr=375kcal/2,1gr=7,9kcal
Sal (1 cullerada sopera):100gr=0kal/15,3gr=0kcal

 

FOCACCIA  IMG_0325
INGREDIENTS:

Romaní -1 cullerada de pòster
Sal grossa-1 cullerada de pòster
Farina- ½ kg
Llevat fresc-1 pastilla
Oli d’oliva-3 cullerades soperes
Aigua- ¼ litre

ELABORACIÓ:

  1. Primer agafar un bol i afegir la farina, la pastilla de llevat i les tres cullerades d’oli.
  2. Barrejar fins que quedi una massa homogènia i acabar d’amassar a la taula.
  3. En tercer lloc, ficar romaní i continuar amassant.
  4. Posteriorment, fer un xurro, trencar en quatre trossos i fer boles amb cada tros de massa.
  5. Cada tros aixafar-lo per fer una rodona i posar per damunt sal grossa i una mica més de romaní.
  6. Posar al forn durant 15 minuts a 220ºC.
  7. Servir fred

Bon profit!!

COST ECONÒMIC:Total: 1,16€

Romaní:24g=0,49€ ; 4,2g=0,09€
Sal grossa: 1kg=0,43€ ; 10,2g=0,0044€
Farina: 1kg=0,62€ ; 500g=0,31€
Llevat fresc: 25g=0,34€ ; 25g=0,17€
Oli d’oliva: 1L=3,69€ ; 40,95g=0,15€
Aigua:25cl=0,44€

APORTACIÓ CALÒRICA:Total:2100Kcal

Romaní: 100g=200Kcal/4,2g=8,4Kcal
Sal grossa: 100g=0Kcal/15,3g=0Kcal
Farina: 100g=341Kcal ; 500g=1705Kcal
Llevat fresc: 100g=74Kcal/25g=18,5Kcal
Oli: 100g=899Kcal/40,95g=368,1Kcal
Aigua: 100g=0Kcal/250g=0Kcal

 

NAAN IMG_0378
INGREDIENTS:

1 pastilla llevat fresc
1 iogurt natural
2 cullerades soperes de mantega
300gr de farina
100ml d’aigual
1 cullerada de postre de sal

ELABORACIÓ:

  1. Agafem un got amb 100ml d’aigua. Es posa a escalfar a la planxa i al got li fiquem el llevat a trossos i el barregem fins que queda líquid.
  2. Agafar un bol, posar un iogurt natural, les dos cullerades soperes de manega, 300gr de farina, una cullerada de sal, i ficar la mescla d’aigua i llevat.
  3. Remenar fins obtenir una massa homogènia.
  4. Una vegada està la massa feta, agafar la massa i estirar-la a la taula, i la amassem, després agafar una porció de massa i aixafar donant-li una forma allargada.
  5. Finalment, posar-la a la planxa i es va donant voltes fins que queda una mica daurada.
COST ECONÒMIC:0,993€

Llevat fresc: ( 2 pastilla 0,36€); 1 pastilla= 0,18€
Iogurt natural=(4 iogurt = 0,53€) ; 1 iogurt= 0,13€
Mantega= : (mantega=1,04€); 2 cullerades= 0,50€
Farina=:( 1000gr=0,42€); 300gr= 0,126€
Aigua=: (300ml=0,1188€);100ml= 0,036
Sal= (1000gr=0,21€);10,2gr=0,021€

APORTACIÓ CALÒRICA:1382,5Kcal

Llevat: 100gr=74Kcal;25gr=18,5Kcal
Iogurt: 100gr=64Kcal;125gr=80Kcal
Mantega:100gr=897Kcal;29,1gr=261Kcal
Farina:100gr=341Kcal;300gr=1023Kcal
Aigua:100ml=0Kcal
Sal:100gr=0Kcal;15,3gr=0Kcal

 

MAPA MOON

BON PROFIT!!!

🙂 😉  😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>