8è Concurs de fotografia Matemàtica

8 concurs foto matesCom ja haureu vist en els cartells penjats per tot l’insti i també a la pàgina web, us convoquem al 8è Concurs de fotografia Matemàtica de l’institut Gorgs.

Participar-hi és molt fàcil ja que només cal buscar una fotografia, posar-li un títol que faci referència a la relació de la fotografia amb les mates (amb gràcia i originalitat), omplir el formulari que trobareu a la pàgina bit.ly/fotomatgorgs i penjar la foto.

Si voleu veure exemples ho podeu fer a   http://fotografiamatematica.cat/blg/cerca-etiquetes.

ANIMEU-VOS, teniu temps, teniu fins el 7 d’abril.

Si la vostra fotografia resulta la guanyadora la presentarem al concurs de l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les Matemàtiques) on hi ha importants premis.

Bases del concurs de fotografia:

1. Hi ha quatre nivells:

    Nivell 1: 1r i 2n d’ESO
    Nivell 2: 3r i 4t d’ESO
    Nivell 3: Batxillerat
    Nivell 4: Professorat i PAS
2. Les fotografies han d’estar fetes pels participants i no es poden fer fotomuntatges.
3. Cada fotografia ha de dur un títol que faci referència, d‘una manera o altre, al contingut matemàtic de l’obra, amb gràcia i originalitat.
4. Les fotografies s’han de lliurar en format JPG i amb bona resolució.

5. PRESENTACIÓ : Cal enviar les fotografies mitjançant aquest formulari abans del divendres 7 d’abril.

L’acte de lliurament de premis serà el divendres 21 d’abril i es mostraran les fotografies presentades.
El sol fet de participar en el concurs es veurà recompensat amb un +0,25 a la nota del tercer trimestre de matemàtiques. Els guanyadors obtindran un +0,5 i la possibilitat de participar en el concurs que organitza l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les matemàtiques) per tots els centres de Catalunya, amb premis importants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>