Tornem a teatre!

El dia 15 de desembre tornem a teatre! Sí, i hi tornem amb una vella coneguda: El mètode Gronholm. Si esteu interessats o interessades a venir a teatre amb l’institut, només cal que us poseu en contacte amb la Montse Pujol o digueu als vostres fills les entrades que vulgueu per tal de reservar-les. Ells us portaran les indicacions per fer el pagament. 
Per qui no ho sàpiga, pot venir tothom qui vulgui a teatre, sigui o no alumne del centre. Si voleu més informació, truqueu-me o envieu-me un correu electrònic i us resoldré els dubtes que tingueu.
Les entrades les tenim reservades per al dia 15 de desembre, i la representació és al Teatre Poliorama, a Barcelona, a les 9 del vespre.
L’entrada més l”autocar val 29 euros, però si només us interessa l’entrada, també es pot arreglar; aleshores caldrà que m’ho feu saber prèviament. Se surt a les 7 del vespre de la zona de l’institut.
http://domenecperramon.blogspot.com/feeds/posts/default

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>