Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of RAFEL JUANOLA
Bon estiu!
by RAFEL JUANOLA - Tuesday, 30 June 2015, 4:15 PM
 

reflection

 
Picture of RAFEL JUANOLA
Duolingo!
by RAFEL JUANOLA - Saturday, 6 June 2015, 12:28 PM
 

Ara que s'acosten les vacances i potser alguns de vosaltres sortireu a voltar món, arriba l'hora de repassar l'anglès, el francès o d'aprendre l'idioma que us faci més gràcia. I per ajudar-nos, aquí arriba el mussol del Duolingo.

duolingo

Feu-vos un compte gratuït, escolliu l'idioma, i endavant. Hi ha diferents tipus de lliçons que van incrementant el nivell en un entorn de joc que et proposa reptes: si respons les preguntes (orals, petits dictats, aparellar paraules...), guanyes punts XP, que et permeten anar avançant i aconseguir "lingots" que pots canviar en una botiga virtual. Convida als amics i segueix els seus progressos, o envia al teu professor els teus avenços. 

Pots utilitzar-lo directament al web, o baixar-te l'app pel mòbil o tauleta. Qui no aprèn un nou idioma és perquè no vol!

 

 
Picture of RAFEL JUANOLA
WeVideo
by RAFEL JUANOLA - Monday, 11 May 2015, 8:26 AM
 

Si voleu crear un vídeo de manera ràpida podeu utilitzar el WeVideo, un editor online que permet fer petites pel.lícules de manera molt ràpida i simple. La seva versió gratuïta et dóna 10 Gb d'emmagatzematge i una sèrie de recursos (músiques, etc...) per defecte. Podràs pujar imatges i gravacions des del teu ordinador o des del Drive, Instagram, Dropbox... Per a fer vídeos senzills, és una bona opció.

wevideo