Visita al museu de les Matemàtiques (3r ESO)

El passat dia 17 de gener els alumnes de 3r vam anar al museu de les Matemàtiques de Cornellà.

Quan vam arribar,  vam esmorzar al parc de Can Mercader i, en acabar,  vam fer una gimcana per tot el parc. La gimcana constava de 3 proves, les 3 relacionades amb diferents problemes de matemàtiques.

Un cop acabades les proves, vam entrar al museu i vam visitar diferents sales: la primera sala era de Geometria, en ella hi havia diferents figures geomètriques amb diferents jocs; una altra sala era de Càlcul, en aquesta també hi havia molts jocs com el conegut “Quién es quién” aplicat a  fraccions. Vam veure també una sala img-20170119-wa0011 plena de taules amb miralls, en ella vam observar que, si  dins dels miralls o davant es posava una peça de fusta amb formes diferents, es podia veure reflectit al mirall una figura geomètrica.

En acabar de veure totes les sales, vam anar a dinar i  vam tenir una estona lliure en la que ens ho vam passar d’allò més bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>