Petita mostra de Carnestoltes

 

Hem gaudit moltíssim i ja tenim ganes de repetir…

Visita a l’Institut Camps Blancs

Aquest matí els alumnes de sisè han visitat l’Institut Camps Blancs i han pogut entrar a diferents aules i veure com es treballa allà. Moltes gràcies per la visita i per convidar-nos a esmorzar.

Equip de ròbotica!

Avui l’equip de robòtica de sisè ha participat en la competició FIRST LEGO LEAGUE de robòtica i projectes científics. Els nostres nens i nenes ho han fet molt i molt bé! Estem molt orgullosos de la seva feina i la gran implicació que han mostrat. Volem agraïr a les famílies que ens has acompanyat, ha estat un dia ple de nervis i emocions. Us deixem algunes fotos de la competició, que ha tingut lloc a l’Escola Universitària d’Ingenyeria Salesians de Sarrià.

 

Equip robòtica de sisè!

Aquest diumenge l’equip de robòtica de sisè competeix a la LEGO LEAGUE, a Barcelona. Els nens i nenes han treballat molt durant tot el curs i estem molt satisfets i orgullosos de la seva feina. Molta sort  equip Vaigalmontbaig!

Comença la gresca!

Els nens i nenes de sisè ja han començat amb el Carnestoltes… ?

Equip de robòtica de sisè ?

Aquesta tarda ens han visitat la Mariona, l’Alec i el Miguel, estudiants de Tecnologia de l’Institut Escola del Treball. Alguns dels nostres alumnes han estat amb ells aprenent a programar el nostre robot EV3 amb el programa MINDSTORM.

Moltíssimes gracies pel vostre temps! Us esperem aviat amb moltes ganes d’aprendre més.

? Carnestoltes 2018!

Benvolgudes famílies,

El dilluns dia 5 de febrer, vindrà a visitar-nos el Carnestoltes i ens donarà les ordres per a tota la setmana. Per a que pugueu organitzar-vos anirem penjant al web aquestes ordres
Cada dia, els nens i les nenes de sisè faran de vigilants del Carnestoltes i revisaran que tothom ha seguit les seves ordres.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Plou

Avui ha plogut tot el dia. L’hem anat a observar i després l’hem dibuixat

El color blau

Poc a poc anem coneixent els colors. Per aprendre el color blau hem fet una ampolla sensorial, hem pintat amb pintura molts blaus, hem fet un mural amb diferents materials, hem mirat a través de celofan blau…

Descobrim noms amagats

Hem pintat un full en blanc i màgicament han anat apareixent els nostres noms! Ens ha agradat molt

El camí per a arribar al producte final.

Després de treballar molt, traure les nostres hipòtesis i fer els nostres balanços aquí us deixem un esborrany de la feina.

Donem el nostre agraïment a totes aquelles persones que ens han ajudat a fer-ho possible, dir que, ens queda mercaderia per vendre que aviat us direm com poder aconseguir-la i fer-se en un parell d’arracades o alguna samarreta.

Eslògans, sisè.

Cal dir que a alguns alumnes es va donar vergonya sortir amb el seu eslògan. És per això que no està tot el grup-classe

.