Participació en la VIII Jornada Espurna

El passat dissabte 20 de maig una representació de l’escola va participar en la “VIII Jornada Espurn@. Renovem Espurna@:fem projectes telecol·laboratius”
La Jornada es va celebrar a la Casa de Convalescència UAB- Hospital de Sant Pau- BARCELONA. (Universitat Autònoma de Barcelona-ICE)
Juntament amb altres centres de Catalunya,… Llegeix més»

¡¡ATENCIÓ!!

Hola a tothom,

El proper 6 de juny de 2017 a les 20h del vespre, us convidem i convoquem a una Xerrada-Col·loqui que durem a terme a l’escola per parlar, conversar i dialogar sobre la convivència i les emocions.

La Xerrada-Col·loqui serà conduïda per la Laura Garcia Alarcon, psicòloga de l’EAP de la Cerdanya.

Us necessitem a totes i tots perquè tots formem part de la clau de l’èxit de l’acció educativa.

A continuació, podeu consultar el programa que seguirem a la Xerrada-Col·loqui. També, a la pàgina de FAMÍLIA-ESCOLA, podreu anar seguint les novetats que es produeixin.

carta

EXPO ZER ’17

Hola a tothom!

El document que trobareu més avall enllaçat és perquè podeu consultar tot el material que necessitem per poder dur a terme l’EXPO ZER ’17 que es realitzarà el 19 de juny a les 15h a l’Escola Santa Coloma de Ger.

Com veure, hi ha una columna al mig que diu “QUI SE N’ENCARREGA?”. Si creieu que vosaltres podeu aportar alguns dels materials descrits, comuniqueu-ho al tutor/a corresponent de la vostra escola i entrarà la vostra informació.  

Us agraïm la vostra col·laboració ja que, entre tots, farem possible aquest projecte!

Mestres de la ZER La Cerdanya

Llívia i Ger: fem una video conferència!

Hola a tothom,

Avui el matí els alumnes de cicle mitjà de Ger i els alumnes d’infantil de Llívia, hem fet una video conferència a través d’skype.

Els alumnes de cicle mitjà els hem explicat en directe la Llegenda de Sant Jordi que ens vam preparar per representar davant de l’escola i els pares i mares.

Ha estat una experiència molt divertida i que repetirem quan, els alumnes d’infantil de Llívia, ens expliquin un conte.

Us deixem el vídeo de la trucada via skype que hem fet. Veureu que entre el so i la imatge hi ha un desfàs important. La connexió a internet de les dues escoles no ha estat la millor avui. En el vídeo us podreu adonar de les dificultats 🙂

Tot i així, val la pena mirar el vídeo! Que el gaudiu!!