Eines gratuites per a crear material educatiu de matemàtiques

Cuadernos digitales Vindel: probablement una de les pàgines més completes. Permet dissenyar, guardar en .pdf i imprimir quaderns i fitxes d'exercicis per al desenvolupament de les competències bàsiques en Matemàtiques de Primària i Secundària. Podràs generar quaderns i fitxes de numeració, mesura, geometria, estadistiques i problemes. Molt recomanable.

Creació d'operacions online, de educaLim:  llibre Lim per crear ràpidament, en un parell de clicks, exercicis d'operacions matemàtiques online (suma, resta, multipicació i divisió). No ofereix versió imprimible.

  MamutMatemáticas: generador de fulls d'exercicis de suma, resta, multiplicació i divisió. Permet personalitzar l'enunciat dels fulls. No ofereix versió imprimible.


 ThatQuiz: aplicació que genera una gran diversitat d'exercicis matemàtics (aritmética, comparar, algebra, potencies, factors, càlcul, angles, figures, gràfics etc.) Els exercicis són per realitzar online (no ofereix versió imprimible) i a l'acabar et mostra les estadístiques d'encerts i errors, així com la possibilitat de corregir les respostes.

WoorksheetWorks: impressionant pàgina que conté un munt de generadors (no únicament de matemàtiques) d'exercicis per a totes les edats, inclús pels nens i nenes més petits. La peculiaritat és que els exercicis generats són molt atractius, sovint es recolzen en imatges, i poden ser guardats en .pdf. Molt, molt recomanable.

Last modified: Tuesday, 12 November 2013, 8:14 PM