OBSERVEM LES PARTS DEL PEIX. DE 2nA

Com que estem aprenent la classificació i característiques principals de cadascun dels grups d’animals, en les classes de ciències, hem pogut observar al natural, quines són les parts exteriors i interiors dels peixos i aprendre quina funció tenen cadascuna d’elles.
Un cop sorpresos per l’olor del… Llegeix més»

A DAY AT PAU CASALS SCHOOL

Els alumnes de 4rt hem creat un Power Point a l’àrea d’anglès, de manera cooperativa amb parelles, sobre la nostra escola i les nostres assignatures preferides. Després, hem exposat oralment en anglès el treball creat a la
resta d’alumnes de la classe. Aquí teniu una mostra… Llegeix més»

ANIMALS PROJECT

Els alumnes de 3er hem estat treballant la descripció d’animals a l’àrea d’anglès i hem acabat fent un petit projecte, treballant de manera cooperativa amb parelles, en la busca d’informació i posterior plasmació en un Word. Aquí teniu una mostra d’alguns dels projectes i els… Llegeix més»

Escape room ‘Retorn a la Terra’ 4t B

Aquest matí els alumnes de 4tB han participat en una activitat molt especial que persegueix diversos objectius específics: aprofundir en els motius pels quals és important seleccionar els residus; fomentar el compromís actiu de l’alumnat amb el medi ambient; promoure que els nens i nenes… Llegeix més»

RETORN A LA TERRA

Ahir, els nens i les nenes de 3r A, vam fer un viatge ambiental a l’any 2158. Èrem científics i científiques encarregats/des de fer possible l’habilitat del planeta Terra.
Al laboratori Svensen, vam fer tot el possible per poder tornar novament al nostre planeta.
La veritat és… Llegeix més»

OBSERVACIÓ DIRECTA DEL PEIX

A les classes de 2n estem treballant els animals, i d’una manera més profunda els peixos.
Per aquest motiu, una de les activitats que hem fet, ha estat l’observació de peixos, tant per fora , com el seu interior.
Hem descobert moltes coses, però la que més… Llegeix més»

ESCAPE ROOM, “RETORN A LA TERRA”, 2n B

El passat dijous15 de març, per la tarda, els alumnes de 2n B vam poder gaudir d’una activitat plena d’enigmes, i d’emoció.
Vam poder superar totes les proves que ens vam plantejar, alhora que vam aprendre molt sobre reciclatge i conservació del planeta Terra.
Ara ens queda… Llegeix més»

MAQUETA DEL CURS D’UN RIU

La Eeraj i la Yasmine de 4tB, avui han explicat amb el suport visual d’una maqueta feta per elles, que en el curs d’un riu hem de distingir tres parts:
– Curs alt:
És el recorregut del riu a les muntanyes. L’aigua baixa molt depressa pels vessants… Llegeix més»

LA MOTXILLA ESPORTIVA

L’Escola ha preparat la Motxilla Esportiva per l’alumnat de sisè. Se l’emporten durant una setmana. Poden fer servir el que hi ha dins en les seves estones de lleure amb els seus/seves amics/amigues, companys/es o familiars.
L’objectiu és promoure la pràctica de l’activitat física i l’esport.
Dins es… Llegeix més»

MATEMÀTICA MANIPULATIVA

El curs 2016-17 vam iniciar la matemàtica manipulativa al cicle superior (5è i 6è). En un sol curs, els resultats de l’alumnat de 6è en les proves de Competències Bàsiques van millorar de forma espectacular. Veient aquests
resultats, vam decidir aquest curs d’implementar-ho a tota la… Llegeix més»