PONT MAIG 17-18

US RECORDEM QUE EL DILLUNS 30 D’ABRIL  

I EL DIMARTS 1 DE MAIG 

ÉS FESTA I DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ

I PER TANT, L’ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA. 

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2018-2019

Aquí podreu trobar més informació sobre el procés de preinscripció del proper curs escolar 18-19.

Oferta de places escolars 9 d’abril
Presentació de sol·licituds 

Sol·licitud de preinscripció 18-19

Calendari

Documentació i criteris de prioritat

Del 13 al 24 d’abril
Publicació de les llistes amb el barem provisional 3 de maig
Presentació de reclamacions Del 4 al 8 de maig
Sorteig (Departament d’Ensenyament) 11 de maig
Publicació de les llistes definitives 15 maig
Publicació de l’oferta definitiva 11 juny
Publicació de les llistes d’admesos 12 juny
Període de matriculació Del 21 al 27 de juny

Setmana Literària- Teatre 4artA i 2nA

Durant aquesta Setmana Literària, els alumnes de 2nA hem pogut gaudir d’un conjunt de mini obretes de teatre que han preparat els alumnes de 4artA. Ens hem quedat al·lucinats amb la varietat d’històries i de personatges que ens han presentat. Moltes gràcies!!!

Setmana Literària- Teatre 5èB i 1erB

Els alumnes de 1erB hem sigut els convidats dels alumnes de 5èB. Hem anat a la seva classe per veure l’obra de teatre que han preparat durant setmanes. Ens han encantat els decorats, el vestuari, la història i sobretot la passió i les ganes dels actors/actrius.

Setmana Literària- Teatre 4artB 2nB

L’aneguet Lleig, La Caputxeta Vermella, La Llegenda dels dracs i d’altres històries ben divertides, han pogut gaudir els alumnes de 2nB aquest matí gràcies als alumnes de 4artB. Ells han adaptat els guions, han fet els decorats, el vestuari i han estat assajant de valent durant setmanes per a aquests dies tan especials de la Setmana Literària.

 

Setmana Literària- Teatre 5èA 1erA

El Picasso està ple de dracs que volen tenir amics, princeses valentes que lluiten per les seves idees, cavallers que estimen la literatura i mil i una històries per explicar. Avui, els alumnes de 5èA han convidat als alumnes de 1erA al seu teatre, fins i tot catifes tenien!!! Gràcies per l’espectacle!!

Primerament van preparar un trítptic per presentar l’obra als de 1r:

Setmana Literària- 2onB i 5èB

Els nostres padrins de 5èB han vingut a la nostra classe per ensenyar-nos una mica més sobre la personificació. Ens han ensenyat els seus poemes sobre fruites i verdures que eren súper divertits!!!! Després, plegats hem fet un altre poema on els protagonistes havien de ser animals. Gràcies padrins!!!

 

Personificación 5è – 2n

Els infants de 5è van treballar la personificació a l’àrea de Castellà durant el segon trimestre. Aquest treball tan maco l’han estat guardant per ara, per la Setmana Literària i pels seus fillols/es, els de 2n.

Com podeu veure, no només és genial la seva creativitat i imaginació a l’hora d’escollir els elements que fan de persones i les seves històries, sinó amb quina estima el llegeixen i el preparen pels més petits/es.

Aquí els teniu. Gaudiu-ne!

5èA

5èB

Som notícia!

Des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, s’han fet ressó de l’exposició de les dones artistes de la nostra escola, que vam estar preparant durant tot el curs i que vam inaugurar el 8 de març, dia Internacional de la dona. Aquí teniu l’enllaç a la notícia:

http://www.bdv.cat/noticies/lescola-pablo-picasso-reivindica-laportacio-de-les-dones-artistes-amb-una-exposicio

“11/04/2018 – 12:15

La mostra, en la que ha participat tots els cicles del centre educatiu, té per objectiu visibilitzar l’aportació de les dones en l’art.

El passat 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Escola Pablo Picasso va organitzar una exposició dedicada a dones artistes, concretament a tres. Sota el nom ‘L’escola es converteix en un museu’ el centre educatiu ha exposat tot un seguit de treballs que els infants han realitzat sobre l’obra de diferents dones.

Tots els cicles del centre ha dedicat a conèixer una artista. Així, el cicle infantil ha treballat  la vida i obra de l’escriptora, il·lustradora, fabulista de literatura infantil i naturalista, Beatrix Potter; el cicle inicial ha realitzat diverses activitats per aprofundir sobre els treballs de la dissenyadora, Sanna Annukka; els nens i nenes del cicle mitjà ha treballat la tècnica, tant d’escultura com de pintura, de l’artista japonesa, Yayoi Kusana; i el cicle superior ha experimentat diferents tècniques utilitzades per la pintora mexicana, Frida Kahlo.

L’exposició contenia una part interactiva, en la que tant infants com família podien participar i col·laborar deixant la seva empremta artística. En concret es tractava de la part dedicada a Yayoi Kusama, que a l’igual que es va poder fer a la mostra ‘The Obliteration room’ del Museu d’Art Modern de Nova York, totes les persones visitants van poder pintar en diferents colors.”

TORNA LA FRUITA! ABRIL

Torna la fruita a l’escola aquest mes d’abril, seguint amb el Pla de consum de fruita a les escoles (més info aquí).

Aquest mes, podrem gaudir de:

  • DIJOUS 12           =   plàtan Resultat d'imatges de plàtan
  • DIVENDRES 13   =   poma golden Resultado de imagen de green apple
  • DILLUNS 16         =   pera conference Resultado de imagen de pera
  • DIMARTS 17        =   poma vermella Resultat d'imatges de poma vermella

Festa de la primavera

El passat 23 de març es va celebrar a l’escola a l’hora del menjador la festa de “Holi” i s’ho van passar pipa, com podeu veure:

Van llençar a l’aire molts papers de colors per donar la benvinguda a aquesta estació de l’any tan florida: la primavera.

Jocs de pati

Avui dia 23 de Març, últim dia del trimestre, hem sortit tots al pati a gaudir de diferents jocs: el joc del mocador, cursa de relleus, pintar amb guix, buscar Easter Eggs, joc de les cadires, buscar caramels entre farina, convertir-nos en zombies, etc.

SETMANA SANTA 17-18

EL PROPER DIVENDRES, 23 DE MARÇ

ÉS L’ÚLTIM DIA DEL 2n TRIMESTRE

I ES FA HORARI INTENSIU DE 9 A 13h.

TORNEM EL DIMARTS, 3 D’ABRIL

Xocolata Simón Coll-2on

El passat 15 de Març, els alumnes de 2on vam anar a Sant Sadurní d’Anoia a visitar l'”Espacio Chocolate Simón Coll”

Allà vam poder veure una projecció audiovisual que ens va explicar l’origen i la història de la xocolata, vam veure la línia de producció, vam experimentar amb la matèria prima, vam tastar xocolata (negra, blanca i amb llet) i vam visitar la botiga.

Can Fusteret-1er

El passat dijous 15 de Març, els alumnes de 1er vam anar a Can Fusteret (l’Ametlla del Vallès) a fer un taller de ceràmica. Vam treballar sobre una rajola amb estil picassià.

Mireu!!! Mireu què bé que ens ho vam passar!!!