AVÍS PER NEVADA

Finalment, l’escola romandrà tancada avui a causa de la nevada. Esperem poder reprendre les classes demà amb normalitat.

Equip de mestres

 

 

A causa de la situació meteorològica actual, les classes normals quedaran alterades. Dins del possible s’oferiran servies mínims amb els mestres que puguin arribar a l’escola a peu, però s’anul·len totes les altres activitats extraescolars (despertador, menjador, extraescolars…).

A mesura que tinguem novetats us anirem informant per la web.

Equip de mestres.

Santa Cecília

El passat 22 de novembre vam celebrar la festa de Santa Cecília a l’escola. Pel matí vam poder gaudir de tres audicions a càrrec de l’alumnat:

I a la tarda…espectacle amb en Jaume Barris!

 

Per acabar, els de 4t van fer una petita audició a dos quarts de cinc.

Comunicat vaga general

Benvolgudes famílies,
Davant la convocatòria de VAGA GENERAL que es durà a terme demà dimecres dia 8 de novembre, volem comunicar-vos que el personal de l’escola Ametllers la secundarà. Així doncs, en compliment de la normativa vigent es garantiran els serveis mínims. Aquests consten d’un membre de l’Equip Directiu… Llegeix més»

La Castanyada

Com ja és tradicional, vam celebrar la Castanyada! Voleu veure’n les fotos?

 

Els petits de l’escola van veure i escoltar el conte de la Família de Bolets:

Vam fer balls…

I a la tarda…”El dia de la Castanyada vam fer tota una volta al pati, vestits de castanyers i castanyeres, tot saltant al galop per parelles. Mireu que guapos i guapes que estàvem! ” (alumnes de 6è).

AVÍS ATURADA

Benvolgudes famílies,
Els centres educatius de Sant Joan de Vilatorrada hem decidit adherir-nos a l’aturada convocada per demà 3 d’octubre arrel dels fets ocorreguts durant el dia d’ahir. Per aquest motiu l’escola romandrà tancada i per tant no hi haurà serveis mínims.
La Comunitat Educativa