Instal·lem Caixes Niu de Ratpenats al Terrat de l’Escola.

Instal·lem Caixes Niu de Ratpenats al Terrat de l’Escola.

Arrel del resultat del procés participatiu ciutadà que va tenir lloc durant principis de l’any 2017 en el que l’Ajuntament donava als ciutadans l’oportunitat de votar una part dels pressupostos, una de les propostes més votades va ser la IMPLANTACIÓ DE CAIXES NIU DE RAT PENATS PER TAL DE MINVAR LES POBLACIONS DE MOSQUITS de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Doncs bé, la nostra escola ha estat triada.

Avui dilluns dia 4 de desembre ens han vingut a fer la instal·lació de les caixes. Els eco-delegats han participat a ajudar als tècnics a trobar el millor lloc per ubicar-les i els han explicat perquè es col·loquen  i la relació amb la biodiversitat urbana.

Era important trobar a l’escola un lloc on no hi hagi massa soroll i prou sol per tal que els rat-panats puguin venir.

Al final el millor lloc que s’ha trobat és al terrat de dalt de tot de l’escola.

Ha estat un projecte molt interessant per a tota l’escola. Esperem rebre als ratpenats quan arribi l’estiu. Ens ajudaran a que els mosquits (no els Tigres) no voltin tant per l’escola i ens piquin.

Si en voleu saber més: http://www.ratpenats.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>