Material escolar

VENDA DE QUADERNS I DE MATERIAL ESCOLAR CURS 2017-2018

Benvolgudes famílies:

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos del sistema de distribució de quaderns i de material escolar per al proper curs 2017-2018.

1. Els quaderns i el material escolar es distribuiran a la Llibreria Sureda del 30 de juliol al 13 d’agost (Pl. Catalunya, 15; Telèfon 972 830 097).

2. Tal com s’ha fet en anys anteriors s’utilitzarà el sistema de PRECOMANDA, el qual permet estalviar diners a les famílies i agilita el procés de distribució d’una manera significativa.

3. Us adjuntem l’imprès de precomanda, que aquest any és de dues copies, un per entregar a la llibreria i l’altre per a vosaltres. Val la pena comprovar si podeu aprofitar algun material, ja sigui d’algun germà o d’algun altre alumne. Cal que marqueu a les dues llistes tot el que vulgueu comprar.

4. Cal lliurar la precomanda a la Llibreria Sureda com a màxim el 2 de juliol.

5. En el moment d’entregar la precomanda cal abonar 10 euros, els quals seran descomptats de l’import final del valor.

6. No es pot fer cap modificació sobre el que s’hagi demanat a la precomanda, que s’ha de recollir durant els dies establerts de recollida (del 30 de juliol al 13 d’agost).

7. S’aplica un descompte d’un 10% en els quaderns més un 10% en material, als socis de l’AMPA.

8. Declinem tota responsabilitat en el servei de venda de quaderns i material, davant d’aquells que no hagin omplert l’imprès de precomanda, o no l’hagin lliurat en el data prevista.

 

 

1r 2n 3r
4t

 

AMPA ESCOLA LACUSTÀRIA

 

.