JA ÉS AQUI!

COM CADA MES DE JUNY, PUBLIQUEM LA REVISTA DE LES MÉS PETITES I DELS MÉS PETITS DE LA NOSTRA ESCOLA. AQUI LA TENIU, EL NÚM. 37 DE LA REVISTA PEIX PEIXET!, A LA PORTADA TENIU UN MIX DE FOTOS DELS TALLERS DE PRIMAVERA. ESPEREM QUE US AGRADI! BONES VACANCES!

Últim dia de recollida d’oli

Us recordem que el proper divendres 15 de juny és l’últim dia que recollirem les clakis plenes d’oli. No patiu perquè a començament de curs continuarem amb el projecte de recollida d’oli.

Com ja sabeu, els alumnes que no tinguin germans petits al centre, han de portar el claki ja que serà pels nous alumnes de P3 que entren en aquest projecte.

fi recollida d'oli

Reunions per transformar-nos en Comunitat d’Aprenentatge

A l’Escola Josep Pla treballem incansablement per millorar-la. Per aquest motiu somiem en transformar-la en una Comunitat d’Aprenentatge (un projecte d’innovació educativa del Departament d’Ensenyament).

Si voleu una escola de més qualitat encara per als vostres fills/es necessitem la participació de les famílies.

Què heu de fer per aconseguir-ho?

Assistiu a UNA de les reunions informatives i voteu!

El vostre vot és imprescindible!

Concert de Música a l’Escola pels alumnes de 5è

Els i les alumnes de 5è van fer un concert de música a la nostra escola. Van assistir a personalitats tant de la població com del Departament d’Ensenyament, com les famílies dels artistes.

Aquest concert està emmarcat en el projecte de la Banda de Música a l’Escola on hi participa tant la nostra escola, com l’Escola de Música Municipal. aquest projecte ha estat possible gràcies al dos centres, a l’Ajuntament i al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A mesura que tinguem més fotografies, les anirem posant en aquesta notícia:


Escola Josep Pla – Let’s run

Hola famílies!!!!!

El diumenge 20 de maig es va realitzar la XXIII cursa de primavera a Sant Andreu de la Barca. La nostra escola va participar i va ser l’escola del poble amb més participació. Per aquest motiu, vam rebre un premi de 150€ per comprar material esportiu per Educació Física.

L’escola va donar una samarreta a cada un dels alumnes que va participar en la cursa perquè sembléssim un equip.

Val a dir que vam tenir uns quants guanyadors en diferents categories. Estem mot contents per la participació dels alumnes, dels mestres i del patrocinador que ens van portar les patates per recuperar forces, l’empresa en qüestió és Agua de Mar i al senyor Francesc Carrillo (https://www.aguademar.es/agua-de-mar).

Aquí teniu alguna foto d’aquell dia.


Cursa de Primavera 2018

Us deixem aquí una imatge amb la informació necessària pel dia de la cursa. Aquesta informació també s’ha enviat per correu electrònic.
Recordeu que les samarretes es donaran el mateix dia en l’stand que tindrem preparat.
Ànims i Let’s Run Josep Pla!!!!

Jocs Florals 2018

Tal com marca la tradició en la nostra escola, cada any per Sant Jordi, celebrem els Jocs Florals on els nostres alumnes de Primària preparen un escrit i es presenta per poder guanyar el certamen. Cada curs escriu un conte, un poema, etc.

No ens oblidem de les famílies perquè també poden entregar els seus escrits i entrar en el certamen i cal remarcar que aquest curs ha estat un dels més nombrosos en textos de famílies.

Aquí us deixem les fotos dels guanyadors d’aquest curs.

 


Preinscripcions Curs 2018-2019

Benvolgudes famílies!!!
Avui comença el període de preinscripcions per al curs 2018-2019.

Clicant a la imatge trobareu tota la informació general per la preinscripció.
I també us facilitem els enllaços a la següent informació important:
  1. Calendari
  2. Documentació i criteris de prioritat
  3. Document de preinscripció
  4. Consulta de resultats
  5. Matrícula
Esperem que tota aquesta informació us sigui d’interès.

 

Donacions de sang 2018

Com ja sabeu, el passat dimarts 10 d’abril es va fer gràcies al treball dels alumnes de 5è el projecte de donacions de sang a l’escola.

Estem molt contents ja que aquest any han vingut 71 persones a donar sang.

De totes aquestes persones, es van poder fer 66 donacions i el més important és que d’aquestes persones, 11 són nous donants.

Us volem donar les gràcies a totes aquelles persones que vau acostar-vos per donar “vida” a altres persones que ho necessiten. Mai se sap si un dia en necessitarem nosaltres.

També volem encoratjar a tots els i les alumnes de 5è per la gran tasca que han realitzat en aquest projecte i com no, a les seves mestres que han conduït a tots aquests nens i nenes.

Aquí us deixem el pòster de les donacions que es van realitzar:

Una estrella = Una donació

Bones Vacances!!!

Després d’un trimestre ple de feina, classes, grups interactius, exàmens, treballs… arriben les vacances!!!

Comença la primavera i acaba el segon trimestre. Hem d’aprofitar les vacances per descansar, relaxar-nos, passejar, jugar i sobretot carregar les piles per entomar el tercer trimestre o millor dit, la recta final d’aquest curs.

Ah si!!! Recordeu que comencem el proper dimarts 3 d’abril 😉

5a Cantata amb les escoles de Primària

Aquest diumenge 4 de març els nostres nens i nenes de 1r van participar per primer cop a la Cantata “Rebel·lió a la Cuina” al Teatre Nuria Espert, que ja fa uns anys que organitza l’escola de Música de Sant Andreu de la Barca amb totes les escoles del poble.

Aquesta cantata s’ha preparat durant tot aquest segon trimestre des de l’àrea de Música i, per aquest motiu, volem agrair la implicació de l’Helena Verdoy i les ganes que han posat tots els alumnes de 1r.

Aquí us deixem alguna foto:


COMUNICAT NEUCAT

Segons informacions de Protecció Civil les previsions meteorològiques, han empitjorat per demà dimecres i per tant s’ha d’evitar al màxim l’ús dels vehicles i el transport escolar serà anul·lat.

Donades les prediccions, en el cas que demà la neu hagi quallat i això suposi dificultats per arribar tant del professorat com de l’alumnat al centre, no és podrà garantir l’activitat acadèmica normalitzada.

Per tant els centres han de romandre oberts amb serveis mínims.

Us seguirem informant!

Jornada Cultural a Cicle Mitjà

Els i les alumnes de Cicle Mitjà de l’escola (igual que els altres nens i nenes de Primària) han gaudit d’una jornada cultural en que l’eix vertebrador és la llengua anglesa.

Els alumnes de cicle mitjà han treballat en 6 tallers diferents; London Mandala, English Music, Tea bags, Telephone Box i The big red bus.

Aquí teniu algunes fotos: