Cinema en català

Centre cultural de Bellvitge i el Gornal
El 14 de març a les 10 tenim sessió de cinema amb P 5.

SINOPSI
Descobreix el mític personatge de l’animació txeca que ha donat la volta al món: el petit talp. La seva curiositat i picardia el porten a viure un munt d’aventures divertides i entranyables, que faran les delícies dels més petits.
Aquí veurem: El petit talp i el paraigua, El petit talp jardiner, El petit talp i el carnaval, El petit talp i la piruleta, El nadal del petit talp.
Una producció única carregada de valors positius com l’amistat, l’ecologisme, la creativitat o el respecte a la diferència.

   El 7 de març a les 10 tenim sessió de cinema amb 1r i 2n de Prmària.

SINOPSI:
Una sessió de petits films que adapten de manera original i divertida contes populars i costums universals comuns en molts nens i nenes. Qui no s’ha posat mai a comptar ovelles abans d’anar a dormir? O s’ha posat el jersei al revés per anar a l’escola? Qui no ha sentit a parlar de la sopa de pedres o de la faula de la guineu i el corb?
Cinc històries plenes d’encant, fantasia i humor, presentades pel Mussol del cinema, un dibuix animat entranyableque farà de fil conductor dels diferents curmetratges. Cadascun amb un estil propi d’animació, amb la voluntat de sorprendre, fer riure i delectar a petits i grans.

El 21 de febrer a les 10 tenim sessió de cinema amb 3r i 4t.

SINOPSI:
L’Antón és un nen de 10 anys desesperat per tenir un germà gran de “veritat”, ja que en Buller, el seu, és autista.Sempre distret mirant el cel, en Buller rep la inesperada visita d’un artefacte provinent de l’espai que sobtadament el convertirà en el súper heroi i popular “súper” germà gran que sempre ha somniat ser. Per desgràcia, aquests poders no són eterns. Seran capaços d’aprendre a utilitzar-los?

El 14 de febrer a les 10 tenim sessió de cinema amb 5è i 6è.

SINOPSI

Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen enyora molt al seu pare i decideix emprendre un viatge per trobar-lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines, l’exércit i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent. En definitiva un viatge que mostra els problemes del món “modern”.