www.escolaflorestasabadell.cat

INFORMACIONS I NOTÍCIES

BEQUES de llibres de text i material i BEQUES de menjador

Ja s’ha publicat la convocatòria d’ajuts de menjador del Consell Escolar i les beques per a l’adquisició de llibres de text i material escolar, per al curs 18-19: del 16 d’abril a l’11 de maig.

Podeu passar per secretaria de l’escola a recollir els impresos.

ES RECOMANA  QUE ELS ALUMNES DEL NOSTRE CENTRE PRESENTIN LES SOL·LICITUDS ENTRE EL 2 I EL 8 DE MAIG

Lloc de presentació de les sol·licituds: 

 Oficina d’Atenció Ciutadana Nord (C. D’Arousa, 2)

De dilluns a divendres de 9 a 14h

Dimecres de 9 a 14 i de 15.30h a 19h

RECORDEU: són dos tipus diferents de beques. Per qualsevol dubte o per aquells que necessitin ajuda podeu passar per la secretaria de l’escola els dimarts 17 i 24 d’abril, dijous 19 i 26 d’abril i 3 i 10 de maig i divendres 27 d’abril i 11 de maig de 9 a 13.30h i de 15 a 16.30h

SANT JORDI – JOCS FLORALS 2018

Un any més hem celebrat la festa de Sant Jordi a l’escola. Hem fet

Il·lustració de Joan Turu

l’entrega de premis dels Jocs Florals a l’Auditori del Centre Cívic de Can Deu, hem tingut parada de llibres gràcies a l’AMPA, els més grans han fet de padrins lectors als petits, les mestres d’infantil han representat la llegenda de Sant Jordi, hem fet tallers artístics i literaris i, sobretot, n’hem gaudit tots junts!

Us anirem penjant diversos àlbums de fotos i algun vídeo de les activitats. Podeu descarregar fàcilment les fotos dels àlbums que pengem a Google Fotos!

SANT JORDI – JOCS FLORALS

PADRINS LECTORS

LA LLEGENDA DE SANT JORDI

5èB: “Fem un bocanrol” amb ajuda de les famílies!

Fa uns dies els alumnes de 5èB van realitzar un taller d’embolcalls reutilitzables perquè els nens i nenes puguin portar l’esmorzar a l’escola sense generar cap residu.

Per fer aquest taller van tenir la fantàstica ajuda de diversos pares i mares que van treballar amb els alumnes.

Aquí us deixem un petit àlbum de fotos: https://photos.app.goo.gl/tkpKctR7oy0Gk0DF2

Ben aviat els alumnes de 5èA faran també aquesta activitat que s’emmarca en el Projecte Agenda 21 Escolar Plus i també en el programa Tàndem família-escola

Informacions última setmana i Concert de Nadal 2017

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dijous 21 de desembre serà un dia inhàbil a efectes escolars d’acord amb la normativa vigent ja que es celebren eleccions al Parlament de Catalunya. Així doncs, el DIJOUS 21 DE DESEMBRE L’ESCOLA ESTARÀ TANCADA i no s’hi farà cap tipus d’activitat.

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE farem el concert de Nadal per a totes les famílies. Aquest curs ens hem vist obligats a fer-lo al gimnàs de l’escola ja que ha estat impossible poder preparar amb anterioritat el muntatge al centre cívic degut als actes de campanya electoral.

Enguany us hem preparat un muntatge especial: us presentarem dues cantates on participen tots els alumnes de l’escola en dos torns:

 

De 10 a 10.45h PRIMER TORN: L’ELEFANTET CURIÓS interpretada pels alumnes de P3, P4, P5, 1r, 2n i 5è. La cantata té una durada aproximada de 35 min.

D’11.30 a 12.30h SEGON TORN: AQUEST NEN ESTÀ A LA LLUNA! interpretada pels alumnes de 3r, 4t i 6è. La cantata té una durada aproximada de 45 min.

VESTUARI pel concert: Tan el dimecres com el divendres els alumnes han de venir vestits ben guapos i elegants. El dimecres 20 farem el concert a nivell intern pels alumnes i mestres.