PINZELLADES DE CULTURA

El curs s’acaba i aquest any ho farà d’una manera força especial a la nostra escola. Els més grans, noies i nois de 6è, s’acomiaden de nosaltres després de 9 anys compartint moments, experiències canvis, creixements, aprenentatges i vida! Serà una despedida plena d’emocions i activitats i la primera d’elles seran les PinZellades de Cultura d’aquest dijous 8 de juny a partir de les 18h a l’escola.

Les PinZellaIMATGE4des són una proposta sorgida arran de la participació de la nostra escola en el I Congrés de Petits Científics i Cinetífiques. En ell, els xiquets de sisè van presentar un dels projectes d’investigació portats a terme durant el curs amb el títol de LA SANG ÉS VIDA. Un cop finalitzat el congrés les recerques han continuat per part de la majoria de grups fins arribar a les conclusions finals, i són aquestes les que presentaran en la jornada científica que us presentem.

IMG_20170324_155205 (1)

Es tracta d’una tarda en família en la qual els diferents equips de treball presentaran les seves investigacions i conclusions fent servir maquetes, experiments o exposicions. Per fer-ho, a més de comptar amb l’acompanyament dels mestres participants en el projecte, també hem convidat a tota la comunitat educativa de l’escola a assistir a les presentacions, exposicions, etc.

El programa de la tarda és el següent:

-18:00h Benvinguda i presentació al SUM a càrrec de la Directora del Centre.

-18:15h Inici de les presentacions en 3 espais* diferenciats:

  • BIBLIOTECA: Presentació oral de la investigació “LA SANG ÉS VIDA”, a càrrec dels alumnes participants en el I Congrés de Petits Científics i Científiques.
  • LABORATORI: Realització de diversos experiments i observacions a càrrec d’alguns dels equips d’investigadors.
  • PASSADÍS: Exposició de maquetes, murals i altres treballs plàstics a càrrec de la resta d’alumnes.

*(s’organitzaran 3 grups per poder visitar els diferents espais)

-19:15h Berenar de cloenda al pati de l’escola.

Podeu veure totes les imatges de la jornada clicant la foto de pinzellades.

VISCA LA CIÈNCIA!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>