Activitats hort al 3r Trimestre

Aquest tercer trimestre comencem a recollir els fruits de tot el treball realitzat. Amb les faves  ens hem hagut d’enfrontar a una plaga de pugó que ens ha agafat per sorpresa i gairebé no ens deixa ni tastar-les!! hem buscat remeis naturals i hem fabricat el nostre remei natural a base d’aigua i “sabó de marsella” per fer fora els pugons.

També ha sigut una bona oportunitat per observar aquests insectes tan diminuts amb les lupes. Les pastanagues encara són  petites, però ens ha fet il·lusió igualment poder-les collir i tastar.  Les bledes també estaven a punt i hem pogut collir-ne, les hem rentat a la font i li hem portat a la Paqui per demanar-li si ens les podia coure. Ens ha encantat poder-les tastar junts a l’aula!! La impaciència ens ha pogut amb les patates i hem fet forats al voltant de les mates, ha sigut fantàstic  trobar-les i anar-les traient de sota terra. També hem pogut collir alguna maduixa, i observar com es comencen a formar els tomàquets a partir de les flors.

Com que arriba l’estiu i no volem que es mori el nostre hort hem decidit trasplantar alguna de les nostre plantes en testos i els hi hem portat als nens i nenes de 5è perquè les venguin al Mercat d’Ocasió (tots els diners recollits van destinats a abaratir el preu de les colònies del curs vinent).

Ens acomiadem del nostre hort fins l’any vinent, satisfets de totes les tasques i descobertes realitzades, i esperem retrobar-nos al setembre per poder tornar a gaudir ben aviat de totes les experiències que ens ofereix. Bon estiu a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>