Nou servei d’acollida matinal

Aquest servei està organitzat per l’Ajuntament i gestionat per l’empresa Klousner S.L.

La quota serà mensual i es disposarà de dos horaris:

  • De 8h a 9h (1h).
  • De 8.30h a 9h (mitja hora)

Els preus seran:

  • 1  infant, 1 hora diària: 25€/mes.
  • 1 infant, mitja hora diària: 15€/mes.
  • A partir de 2 o més germans, el preu per 1 hora diària serà de 20€ al mes pel segon (o més) germans. I el de mitja hora diària, de 10€ al mes pel segon (o més) germans.

Últim dia a Primer

A primer hem celebrat l’últim dia de curs amb la resta de companys fent jocs al pati. Hem anat a l’esbarjo i quan hem tornat hi havia una sorpresa a l’aula…gelats!!!! Després hem fet un petit aperitiu amb música. Hem ballat, hem cantat i ens hem acomiadat fins al setembre. Bon estiu a tots/es!!!

Cliqueu a sobre les fotos!

 

Projecte dels animals a Primer

Els alumnes de primer hem estat treballant per projectes animals que ens han cridat l’atenció. Hem triat l’animal, hem buscat informació, hem vist què mengen, on viuen, com es despalcen…També hem buscat fotos i vídeos de l’animal que hem triat. Finalment, hem escrit en una cartolina tota la informació trobada i l’hem exposat a la resta de la classe. A continuació, us deixem alguna foto.

 

 

Què són els Bee-bots?

Si els vostres fills i filles us han parlat que han estat jugant amb unes abelles que caminen, això són els Bee-bots! Són unes eines supermotivadores per treballar l’orientació espacial i iniciar-se en la programació informàtica.

Els alumnes han d’indicar (programar) a les abelles per sortir d’un punt concret d’una catifa marcada amb quadrats i fer-la arribar a un lloc. Clicant unes fletxes ordenen al Bee-bot si ha d’anar endavant, endarrera o girar a dreta o esquerra i finalment cliquen GO!

Els hi encanta!!

EXPERIMENTEM AMB LES MESURES

Quant pesa?  Quant medeix?  És més gruix o més prim?

Per contestar a totes aquestes preguntes hem muntat uns racons on els alumnes han pogut jugar amb diferents materials, comparar, investigar, experimentar, comentar… en definitiva vivenciar les diferents maneres de mesurar, utilitzant no només les eines establertes i universals, si no que han fet servir d’altres totalment arbitràries.

Ha estat molt divertit i enriquidor.

 

L’OMBRA DEL COET

Continuant amb el projecte de l’UNIVERS, hem sortit al pati a fer una observació i ens hem preguntat què passarà amb l’ombra d’un coet al llarg del dia. Hem col·locat un paper d’embalar a terra i 2 coets. Cada hora sortíem i dibuixàvem la seva ombra amb retoladors de color diferents. Hem anat recollint els canvis i finalment hem estret unes conclusions.

Després a psico per parelles ens hem dibuixat les nostres ombres a terra.

IX CANTATA ESCOLAR

El divendres 1 de juny els nens i nenes de segon van participar en  la XI CANTATA escolar, conjuntament amb la resta d’alumnat de 2n de primària de totes les escoles de la ciutat. L’acte va estar organitzat per tot el professorat de música dels centres i per l’Escola municipal de Música Benet Baïls, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics i l’Ajuntament. Els nens i nenes de la nostra escola van fer una gran actuació cantant “El Follet Valent”.

 

Bateig de Vela

Ahir dilluns vam gaudir d’una diada assolellada i molt divertida al Port Olímpic de Barcelona.

Els alumnes i les alumnes de 6è vam practicar l’activitat de vela.  Tots coincideixen que va ser una activitat i una experiència única per molts la millor de tot el curs o fins i tot deien de tota la primària.

La veritat és que el sol va brillar des de primera hora del matí, la mar estava tranquil·la i això va facilitar la feina dels monitors i va fer que les barques no anessin d’un costat a l’altre, sinó que fós una velada, i mai millor dit, expectacular.

Sessió prèvia Bicicletada

Avui ens ha fet una visita dos agents de la Policia de Sant Adrià la Raquel i en Pablo.

Primer ens han posat unes imatges d’un possible accident de bicicleta i entre tots hem realitzat un judici i hem decidit qui hauria de ser el culpable en aquest cas.

Després ens han donat certes recomanacions quan anem en bicicleta, o quan simplement anem sols pel carrer que és anar sempre documentats o amb el nostre nom i el telèfon d’algun familiar per poder-los avisar en cas d’accident.

Finalment ens han explicat com anirà l’activitat de la Bicicletada que realitzarem el proper divendres 8 de juny.

Coets i Astronautes anem al Cosmocaixa.

Com hem gaudit avui amb la visita al COSMOCAIXA!!

Després d’agafar forces esmorzant hem anat al PLANETARI BOMBOLLA, on hem pogut veure tots el planetes que pertanyen al nostre SISTEMA SOLAR, les CONSTEL·LACIONS i els moviments que fa LA TERRA al voltant del SOL.

Passejant pel museu hem vist fòssils d’animals, insectes i peixos molt curiosos. Després hem entrat al BOSC INUNDAT on tot ens cridava l’atenció, peixos amb bigotis, cocodrils, tortugues, serps… Era tan espectacular que no sabíem on mirar!! Finalment abans d’anar a menjar hem fet una petita ullada a una exposició  sobre “LA BELLESA DE L’UNIVERS”.

Per acabar hem fet l’activitat del CLIK DELS NENS, on convertits en científics hem experimentat amb totes les propostes que ens han ofert: musicals, de tacte, d’olors, construccions, jocs amb aigua i bombolles, el túnel de l’aire…

Tot ha estat fantàstic i molt divertit!!

 

 

Visita a l’ajuntament 3r

Els alumnes de 3r hem tingut el privilegi de visitar l’ajuntament de Sant Adrià.

L’ajuntament de Sant Adrià està format per l’alcalde i els regidors que treballen i es reuneixen en un mateix edifici anomenat casa de la vila.

Allà ens han explicat que les decisions que es prenen i que afecten a tots els habitants del municipi s’aproven en els plens municipals.

Al acabar les explicacions hem pogut seure a les cadires dels regidors i l’alcalde!!

Cliqueu damunt la fotografia i ens podreu veure.