Activitats extraescolars curs 2018-2019

Novetat: Aquest any les inscripcions a les activitats extraescolars es realitzaran informàticament al setembre.
Aquest curs les quotes seran únicament 8, no 9 com fins ara, una per cada mes que es realitzen activitats. Les dates per formalitzar les inscripcions seran del 12 al 17 de… Llegeix més»

29 de juny – Festa de cloenda del 50è aniversari –

Divendres 29 es celebrarà a l’escola la festa de cloenda de la celebració del nostre 50è aniversari.

Obrirem les portes des de les 19:30 de la tarda per rebre a tants membres de la comunitat educativa de tots aquests anys que vulguin assistir a una vetllada festiva de retrobaments i de pertinença.

Hi haurà actuacions musicals , projeccions audiovisuals, paradetes amb la venda del llibre commemoratiu i diversos objectes de record i aktres sorpreses.

A les 12 de la nit, tancarem oficialment el curs del 50è aniversari de l’escola Baloo

Vídeo promocional #somBaloo

Des de l’escola, volem agrair molt especialment tota la gran feina de gravació, edició, composició de música… que han realitzat un grup de pares i mares que hi han col·laborat.
Sense ells, el vídeo que veureu no hagués estat possible.
Esperem que en gaudiu tant com hem… Llegeix més»

Amb l’arribada de l’estiu, s’acaba un nou curs.

Encarem l’última setmana de curs coincidint amb les primeres calors de la temporada, les últimes feines, les últimes estones de pati, les últimes sortides, la remullada…..Divendres tancarem el curs escolar, ens direm adéu  desitjant-nos un bon estiu i acomiadant-nos d’alumnes i de les famílies que ho desitgin a les respectives classes a 2/4 de 4 de la tarda. Us esperem!

Ajuts individuals menjador 18/19

Ja ha sortit publicada al DOGC, la nova convocatòria per a l’atorgament dels ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2018-19.
Les famílies interessades en conèixer les bases de la convocatòria podeu adreçar-vos a secretaria i demanar els impresos o bé dirigir-vos al següent enllaç:
Llegeix més»

Caminada Nocturna per Collserola

Benvolgudes famílies,
El divendres 25 de maig es durà a terme, la tradicional Caminada Nocturna per Collserola.
El punt de trobada estarà ubicat davant de la porta de l’escola a les 20 h I haurem d’anar equipats amb llots i roba còmoda i amb el sopar a la motxilla. El recorregut… Llegeix més»