Setmana cultural sobre les matemàtiques

Benvolgudes famílies…

La setmana cultural relacionada amb les matemàtiques ha anat súper!!!

Hem  fet una gincana matemàtica per tota l’escola, hem jugat amb les taules de llum, hem fet una sortida pel poble fotografiant formes geomètriques, hem jugat al bingo amb unes oueres molt divertides, hem fet racons de jocs lògics i finalment una exposició de tot el treballat durant la setmana…

Esperem gaudiu de les fotografies!

Bones vacances!!!

Dijous llarder

Us torno a penjar la presentació amb diapositives de la sortida que vam realitzar el passat dijous llarder. Per raons que no venen al cas el vam haver de despenjar, però ja en podeu tornar a gaudir!

Rua de l’escola

Aquest any l’AMPA va proposar recuperar la rua de Carnestoltes i el tema escollit va ser “el bosc de colors”. A continuació us presentem un vídeo fotogràfic amb les disfresses dels diferents cursos. Esperem que us agradi molt! Aprofitem l’ocasió per agrair la col·laboració de totes les mares en aquesta festa, gràcies a totes.

 

Treballem amb tauletes!

Per fi tenim a punt les tauletes per poder-les utilitzar! Durant aquesta setmana hem pogut provar-les en diverses àrees. A partir de la propera les utilitzarem exclusivament a Castellà i, puntualment, en d’altres matèries. Els nens es mostren molt engrescats amb aquesta proposta! Espero que sigui una bona experiència per a ells i un gran aprenentatge.

Tallers de decoració de tardor

El passat divendres 23 de setembre els nens i nenes de l’escola Aqua Alba vam fer uns tallers per fer la decoració de tardor. Vam fer agrupaments barrejats entre els diferents cursos i els resultats van ser molt interessants. Esperem que gaudiu de les fotos tant com vam gaudir nosaltres!

Bicicletada

Teníem pendent una sortida amb bici prevista per la setmana cultural però que, a causa del mal temps, no vam poder realitzar-la. Finalment l’hem pogut fer i els nens i  mestres ens ho vam passar molt bé. Va ser una gran ocasió per valorar la riquesa d’aquest entorn natural privilegiat alhora que realitzàvem una activitat física recomanable (seguint amb el treball dels hàbits saludables). Cal agrair la col·laboració de tots els mestres que van venir a la sortida i la bona motivació de tot l’alumnat. Gràcies a tots!