Anem a Bellpuig

Avui divendres hem realitzat una sortida a Bellpuig. A l’arribar, hem anat a una de les sales de l’antic castell i allí, ens han explicat els diferents mètodes emprats al llarg de la història per tal de conservar els aliments (amb sal, pebre, mel, suc de llimona…). Hem continuat parlant de conserves i melmelades i  hem pogut tastar melmelada d’oli d’oliva amb pa i xocolata: un esmorzar boníssim!! A continuació hem realitzat la visita al Mausoleu de Ramon de Cardona, una peça única (joia del renaixement italià) i reconeguda com a Monument nacional.

Cliqueu al damunt de la foto per veure’n més.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>