7è i últim torn dels ambients a infantil (P5) i primària (1er i 2on)

Ambient art

Durant aquestes setmanes hem fet tortugues! Hem agafat la silueta, l’hem retallat, l’hem pintat i hi hem enganxat una closca reciclada, una ampolla de plàstic. Finalment l’hem decorat com més ens agradava.

Galeria de fotos ambient art

Ambient english

We dressed!

In this last turn, children learn the vocabulary of clothes (jacket, gloves, scarf, skirt, dress …) through oral games, memory games and dressing in different ways their own character. Finally, end the activity by designing your own character wearing it with the vocabulary learned.

Galeria de fotos ambient english

Ambient hort

En aquesta última ronda d’ambient de l’hort hem continuat treballant en les diferents tasques de l’hort: treure males herbes, llaura la terra amb el rasclet, regar les hortalisses, collir faves, pèsols i mini pastanagues, observar els insectes amb les lupes i mantenir-lo net i endreçat.

Aquí us deixem unes imatges perquè ho pugueu veure!

Galeria de fotos ambient hort

Ambient lògica-matemàtica

Es proposen quatre jocs matemàtics diferents a través des quals indirectament es treballen les matemàtiques i els infants elegeixen el que més els motivi, però es pretén que tots passin per tots els jocs. Cada 15 minuts es proposa canvi de joc. Els jocs proposats són:

– Dominó

– Joc del memory: es tracta de trobar les 55 parelles d’animals de la natura. Es posen les cartes damunt de la taula de cap per avall i formant un quadrat. Per torns, cada jugador aixeca dos cartes intentant trobar la seva parella. Si les dos són iguals, se les queda i torna a tirar. En cas contrari, els jugadors han de memoritzar on es trobaven les s. Guanya qui aconsegueix més parelles.

– Katamino: intentar col·locar 3, 4 o més peces anomenades pentaminos dins un rectangle establert entre el tauler i una regleta.

– Joc de cartes UNO

Galeria de fotos ambient lògica-matemàtica

Ambient musical

Descripció de les activitats:

– El sambori de les notes musicals: joc popular de la xarranca amb les notes musicals. Els nens/es han de cantar les notes mentre salten les caselles.

– El carrusel: es col·loquen en grups de 4 i un aro per cada grup. Tres del grup donen voltes tot rodant l’aro i el quart ha d’introduir-se dins l’aro mentre està en moviment però sense tocar-lo ni tocar cap dels seus companys. Es va fent per torns i guanya el primer grup que acaba.

– Polca de les pessigolles: dansa per parelles en què un ha de fer pessigolles a l’altre segons el que digui la cançó.

Galeria de fotos ambient musical

Ambient psicomotricitat

En aquest últim torn, hem jugat amb diferents pilotes. Hem pogut experimentar amb pilotes de futbol, de bàsquet I de plàstic.

Galeria de fotos ambient psicomotricitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>