FEM OLI DE ROMANÍ

Hora de tallers: fem la fitxa tècnica de la sàlvia, aprenem que sàlvia=curar i que té unes característiques específiques, com que té les fulles rasposes com la llengua d’un gat i propietats: va bé per la tos, pel cansament, per les hemorràgies…
També fem oli de romaní i el desem en un potet de vidre, on s’hi estarà un mínim d’un mes. El decorem amb una etiqueta on especifica la data d’elaboració. Després, es pot treure el romaní i utilitzar l’oli per amanir les boníssimes amanides que tan venen de gust de cares al bon temps, o per donar més gust a una pizza. Bon profit!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Picture slideshow personalized with Smilebox

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>