INFORME DE VALORACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE Menús Pau Vila (Barcelona).

La Llei 17/2011, de 5 de juliol, de Seguretat Alimentària i Nutrició publicada al Boletín Oficial del Estado, en el capítol VII, article 40, responsabilitza a les autoritats sanitàries competents a vetllar per tal que els menjars servits en els centres docents siguin variats, equilibrats i adaptats a les necessitats dels comensals.
El següent informe s’elabora en base a la programació de menús del mes Pau Vila, del curs 2016-2017. Els canvis proposats se suggereixen per tal de millorar l’equilibri de la programació, tenint en compte que una programació de menús és idònia quan contempla:

  • aspectes nutricionals
  • aspectes higiènics
  • aspectes sensorials
  • la consonància amb l’estació de l’any,
  • altres aspectes

informe de valoració Escola Pau Vila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>