CRÒNICA DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES

CRÒNICA DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES

per Secretaria Escola -
Nombre de respostes: 0

Jornada de Portes obertes 2014

Donar a conèixer l’escola

Va ser aquest passat dissabte, des de primera hora va venir força gent a visitar l’escola, hem comptabilitzat varies desenes de famílies. En concret els alumnes del CFGS de Gestió Comercial i Màrqueting van realitzar una cinquantena d’enquestes amb la finalitat de conèixer els interessos i la valoració dels visitants.

Gràcies als alumnes de 1er curs del CFGM d’Olis d’oliva i vins i del 1er curs CFGS de Vitivinicultura per les visites guiades per l’escola de totes les famílies que van venir a conèixer de primera mà les nostres instal·lacions, en molts casos possible futura escola dels seus fills.

XV Premi Eduard Vendrell i Baqués

També es van celebrar la XVena edició del premi Eduard Vendrell i Baqués, que el Consell Comarcal atorga cada any a treballs que versin sobre la Vitivinicultura en tots els aspectes. I amb dos categories: treball de recerca de Batxillerat i Projectes i treballs de síntesi de Cicles Formatius.

Els guanyadors d’enguany ha estat:

Categoria treball de recerca: El vi, un món per conèixer, de la jove de Verges,Júlia Teixidor Deulofeu.

Categoria projectes: Eficàcia de la confusió sexual: de l’exalumne de l’escola ,Oriol Roig Caliz.

Agraïm la participació de tots els alumnes que van presentar els seus treballs, en trobareu la relació en el document adjunt.

Presentació de l’escola

Els alumnes del CFGS de Gestió Comercial i Màrqueting van projectar una presentació de l’escola i un vídeo il·lustratiu de les activitats de l’escola. El vídeo va acabar amb un seguit d’entrevistes a exalumnes. (properament posarem el vídeo a la vostra disposició).

Presentació dels productes de l’escola

Cada classe va presentar un producte i posteriorment els alumnes de 2on curs del CFGM d’Olis d’oliva i vins i de 2on curs del CFGS de  Vitivinicultura van fer possible que poguéssim tastar els vins, caves, cervesa i ratafia. Va ser un perfecte final de festa en companyia de molts assistents, ex col·laboradors, exalumnes i visitants interessats en conèixer l’escola i els nostres productes.

Venda de productes

Al llarg de tot ell matí els alumnes del CFGS de Gestió Comercial i Màrqueting van fer l’animació de l’escola, promoció del productes i gestió del punt de venda, oferint a tots els assistents la possibilitat d’adquirir productes de l’escola. Una bona manera de tenir l’escola a casa.

Recordeu que podeu venir a comprar amb reserva prèvia per telèfon.

 

GRÀCIES A TOTS ELS ALUMNES I PROFESSORS QUE VAREU PARTICIPAR, SENSE VOSALTRES LA FESTA NO HAGUES ESTAT POSSIBLE !!