SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018

SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018

de Benjamí Mercader -
Número de respuestas: 0

Un nou control de maduració de raïm de l’Escola per part dels alumnes Mireia Alemany, Andrea Arrabal, Marta Arroyo, Joan Juvé, Miriam Millet, Samuel Morales, .

Els resultats obtinguts en les varietats analitzades han estat els següents:

 

 

Pes de 100 baies (g)

Graus Probables  (ºGP, % etanol)

Acidesa Total Sulfúrica (ATS, g H2SO4/L)

pH






Cabernet Franc (vell)

139,2

11,3

4,6

3,2






Cabernet Sauvignon (vell)

138,0

12,0

4,6

3,3

Chenin

169,0

12,1

4,0

3,3

Merlot (nou)

144,9

12,0

3,7

3,6

Merlot (vell)

188,5

13,0

3,1

3,5

Xarel·lo (vell)

208,1

11,3

4,5

3,3