Notícies del lloc

SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018

 
Picture of Benjamí Mercader
SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018
by Benjamí Mercader - Tuesday, 4 September 2018, 7:38 PM
 

Un nou control de maduració de raïm de l’Escola per part dels alumnes Mireia Alemany, Andrea Arrabal, Marta Arroyo, Joan Juvé, Miriam Millet, Samuel Morales, .

Els resultats obtinguts en les varietats analitzades han estat els següents:

 

 

Pes de 100 baies (g)

Graus Probables  (ºGP, % etanol)

Acidesa Total Sulfúrica (ATS, g H2SO4/L)

pH






Cabernet Franc (vell)

139,2

11,3

4,6

3,2






Cabernet Sauvignon (vell)

138,0

12,0

4,6

3,3

Chenin

169,0

12,1

4,0

3,3

Merlot (nou)

144,9

12,0

3,7

3,6

Merlot (vell)

188,5

13,0

3,1

3,5

Xarel·lo (vell)

208,1

11,3

4,5

3,3