El control de maduració realitzat pels alumnes Roger Ardanuy, Xavier Estudillo i Martí Marcé ha donat com a resultats:
Pes 100 baies |
ºGP |
ATS |
pH |
|
Chadonnay |
134,5 |
11,2 |
6,1 |
3,1 |
Chenin |
94,5 |
8,2 |
9,3 |
2,9 |
Macabeu |
119,6 |
6,3 |
9,5 |
2,8 |
Merlot (jove) |
81,4 |
9,8 |
7,5 |
3,0 |
Merlot (vell) |
107,8 |
9,6 |
7,2 |
3,0 |
Moscatell gra petit |
136.8 |
11,2 |
5,5 |
3,2 |
Syrah |
150,7 |
8,5 |
7,3 |
3,1 |
Tempranillo blanc |
156,2 |
9,2 |
9,1 |
2,8 |
El control de la maduració fenòlica del Syrah (mètode ITV) ha donat: A520= 0,3, IP= 16. Les fortes calors no afavoreixen la maduració fenòlica.
La setmana que ve el control el farem el dimarts en ser dimecres festiu.
A la imatge els mateixos raïms de Chardonnay i Syrah de la setmana passada