Notícies del lloc

TERCER CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018

 
Picture of Benjamí Mercader
TERCER CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018
by Benjamí Mercader - Wednesday, 8 August 2018, 3:26 PM
 

El control de maduració realitzat pels alumnes Roger Ardanuy, Xavier Estudillo i Martí Marcé ha donat com a resultats:


Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Chadonnay

134,5

11,2

6,1

3,1

Chenin

94,5

8,2

9,3

2,9

Macabeu

119,6

6,3

9,5

2,8

Merlot (jove)

81,4

9,8

7,5

3,0

Merlot (vell)

107,8

9,6

7,2

3,0

Moscatell gra petit

136.8

11,2

5,5

3,2

Syrah

150,7

8,5

7,3

3,1

Tempranillo blanc

156,2

9,2

9,1

2,8

 

El control de la maduració fenòlica del Syrah (mètode ITV) ha donat: A520= 0,3, IP= 16. Les fortes calors no afavoreixen la maduració fenòlica.

La setmana que ve el control el farem el dimarts en ser dimecres festiu.

A la imatge els mateixos raïms de Chardonnay i Syrah de la setmana passada

Chardonnay i Syrah