Ahir es va realitzar el darrer control de maduració de la Verema 2015 a càrrec
de l’alumne Martí Ollé, els resultats són els següents:
Pes baia |
GP |
pH |
ATS |
|
Cabernet franc (jove) |
1,36 |
14,9 |
3,6 |
2,7 |
Cabernet franc (vell) |
1,13 |
14,0 |
3,6 |
2,9 |
Cabernet sauvignon (jove) |
0,96 |
15,7 |
3,4 |
3,4 |
Cabernet sauvignon (vell) |
0,97 |
15,2 |
3,5 |
3,3 |
No s’ha pogut analitzar l’evolució de la maduració fenòlica per problemes tècnics amb l’espectrofotòmetre del laboratori de l’escola.
Demà ja veremem tots els Cabernets i finalitzem la collita pròpiament dita, però la verema no acaba, continuarà en el celler de l’escola.