VUITÈ CONTROL DE MADURACIÓ

VUITÈ CONTROL DE MADURACIÓ

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

Ahir es va realitzar el darrer control de maduració de la Verema 2015 a càrrec de l’alumne Martí Ollé, els resultats són els següents:

Pes baia

GP

pH

ATS

Cabernet franc (jove)

1,36

14,9

3,6

2,7

Cabernet franc (vell)

1,13

14,0

3,6

2,9

Cabernet sauvignon (jove)

0,96

15,7

3,4

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

0,97

15,2

3,5

3,3

 

No s’ha pogut analitzar l’evolució de la maduració fenòlica per problemes tècnics amb l’espectrofotòmetre del laboratori de l’escola.

Demà ja veremem tots els Cabernets i finalitzem la collita pròpiament dita, però la verema no acaba, continuarà en el celler de l’escola.