SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ

SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

El control de maduració realitzat pels alumnes Olga Fernández, Adrià Lobato, Carles Oliver i Ferran Ventura ha donat com a resultats:

Pes baia

GP

pH

ATS

Cabernet franc (jove)

1,41

14,9

3,6

2,7

Cabernet franc (vell)

1,21

14,0

3,6

2,9

Cabernet sauvignon (jove)

1,00

15,7

3,4

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

0,95

15,2

3,5

3,3

Syrah

1,32

13,7

3,5

2,7

Xarel·lo (jove)

2,92

12,4

3,3

3,3

 

L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:

Cabernet franc (jove) A520= 0,38; IP= 42

Cabernet franc (vell) A520= 0,53; IP= 27

Cabernet suvignon (jove) A520= 0,59; IP= 17

Cabernet suvignon (vell) A520= 0,52; IP= 24

Syrah A520= 0,69; IP= 21

Pendents del temps, cal valorar quin serà el dia més indicat per collir les darreres varietats.