L’escola d’Espiells, pedrera dels millors tècnics en viticultura i enologia del país

L’escola d’Espiells, pedrera dels millors tècnics en viticultura i enologia del país

per Secretaria Escola -
Nombre de respostes: 0

Article de La Fura de divendres 14/11/2014:

 
Alumnes formant-se en el celler de l’escola
 

L’escola Mercè Rossell i Domènech d’Espiells, que imparteix estudis de grau superior en les especialitats de vitivinicultura i gestió comercial i formació de grau mitjà en vins i oli d’olives, ha esdevingut al llarg dels seus 26 anys de trajectòria un dels centres de referència en el seu àmbit. Des del 1987, any en què va iniciar la seva activitat docent, l’escola ha format més de 3.000 perfils professionals, la majoria dels quals treballa en cellers i bodegues del Penedès o d’altres zones vitivinícoles del país. Per ella hi han passat  professionals del sector que, després de completar el seu currículum acadèmic amb altres estudis, han acabat assolint un gran reconeixement.

Article sencer a http://lafura.cat/noticies/escola-espiells-pedrera-dels-millors-tecnics-viticultura-enologia-del-pais