Els alumnes Judith Camarasa, José Mª Espuche, Oscar Gascón i Ivana Hernández han realitzat el cinquè control amb els següents resultats:
Varietat |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Cabernet franc (jove) |
18,5 |
10,4 |
5,4 |
3,5 |
Cabernet franc (vell) |
18,3 |
10,2 |
5,2 |
3,1 |
Cabernet sauvignon (jove) |
20,8 |
11,9 |
5,8 |
3,1 |
Cabernet sauvignon (vell) |
18,3 |
10,3 |
5,7 |
3,1 |
Chardonnay (vell) |
19,3 |
10,9 |
4,0 |
3,2 |
Chenin |
20,3 |
11,6 |
4,9 |
3,2 |
Incroccio Manzoni |
20,4 |
11,7 |
5,8 |
3,1 |
Macabeu |
15,4 |
8,3 |
4,4 |
3,1 |
Merlot (jove) |
17,8 |
9,9 |
5,1 |
3,1 |
Merlot (vell) |
19,3 |
10,9 |
4,5 |
3,2 |
Muscat |
13,8 |
7,3 |
4,4 |
3,2 |
Syrah |
17,3 |
9,6 |
5,1 |
3,1 |
Xarel·lo |
12,8 |
6,7 |
8,3 |
2,9 |
La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 0,88 IP: 29; Cabernet sauvignon jove: A520= 0,85 IP: 20; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,53 IP: 19; Merlot jove: A520= 0,98 IP: 26 i Merlot vell: A520= 0,57 IP: 18; Syrah: A520= 0,52 IP: 12.