Notícies del lloc

Imatge Benjamí Mercader
QUART CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018
per Benjamí Mercader - dijous, 16 agost 2018, 16:27
 

El control de maduració realitzat aquest passat dimarts pels alumnes Eva Carmona, Noemí García, Blai Herrera, Ferran Pons, Luís Ramos, Albert Torrents, Guillem Vila i Laia Vives ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Chadonnay (jove)

142,0

12,1

4,2

3,3

Chenin

125,2

10,2

5,3

3,2

Macabeu

148,2

7,8

6,0

2,8

Merlot (jove)

122,6

10,4

4,7

3,2

Merlot (vell)

170,5

11,4

5,0

3,5

Moscatell gra petit

141,4

 8,4

3,9

...
Mostra la resta d'aquest tema
(174 paraules)
 
Imatge Benjamí Mercader
TERCER CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018
per Benjamí Mercader - dimecres, 8 agost 2018, 15:26
 

El control de maduració realitzat pels alumnes Roger Ardanuy, Xavier Estudillo i Martí Marcé ha donat com a resultats:


Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Chadonnay

134,5

11,2

6,1

3,1

Chenin

94,5

8,2

9,3

2,9

Macabeu

119,6

6,3

9,5

2,8

Merlot (jove)

81,4

9,8

7,5

3,0

Merlot (vell)

107,8

9,6

7,2

3,0

Moscatell gra petit

136.8

11,2

5,5

3,2

Syrah

150,7

8,5

7,3

3,1

Tempra...

Mostra la resta d'aquest tema
(122 paraules)
 
Imatge Benjamí Mercader
CONTROLS MADURACIÓ VEREMA 2018
per Benjamí Mercader - divendres, 3 agost 2018, 22:00
 

Dijous passat es va fer el 2n control de maduració de la vinya de l'escola.

El 1er control, fet una setmana abans pels alumnes Ernest Gallart i José Luís Marco, va servir per constatar que la verema no va tant avançada com la del 2017. La única varietat que havia clarament començat a madurar era el Moscatell de gra petit amb una concentració de sucres equivalent a 5,2 ºGP , una ATS de 18,6 i un pH = 2,5

Aquest 2n control de maduració realitzat pels d’alumnes Olga Alonso, Raimon Lloret i Sergi Sánchez ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Chardonnay (jove)

120,6

8,8

9,6

2,9

Chenin

82,8

5,6

14,3

2,7

M...

Mostra la resta d'aquest tema
(180 paraules)