Notícies del lloc

Picture of Secretaria Escola
ALUMNES EN PRÀCTIQUES AL TRENTINO
by Secretaria Escola - Tuesday, 20 September 2016, 5:21 PM
 

Els alumnes de Vitivinicultura Àngela Salvi i Carles Oliver estan fent les seves pràctiques al celler (cantina) de l’Istituto Agrario di San Michele - Fondazione Edmund Mach, situat al poble San Michele all'Adige, de la regió vitícola del Trentino, al nord d’Itàlia. L'estatge de formació pràctica es desenvolupa a la "cantina" de transferència tecnològica que té aquesta gran institució educativa, coincidint en el període verema i durant dos mesos. Els alumnes formen part dels equips de treball que executen i supervisen diferents tipus de microvinificacions utilitzant noves tècniques, noves varietats i nous clons en procés d'experimentació.

Els nostres alumnes Càrles i Àngela

La col·laboració entre les dues institucions ha estat més fàcil pel fet ser membre de la Xarxa europea d'escoles vitícoles, i també de ser ...

Read the rest of this topic
(181 words)
Picture of Benjamí Mercader
VUITÈ CONTROL DE MADURACIÓ 2016
by Benjamí Mercader - Tuesday, 13 September 2016, 5:22 PM
 

El control de maduració realitzat pels alumnes Clara Almirall i Bruno Vallès ha donat com a resultats:

 

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Cabernet sauvignon (vell)

65,9

16,2

3,1

3,5

 

Ja és el darrer control, a l'espera del moment més propici per collir el Cabernet.


Picture of Benjamí Mercader
SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ 2016
by Benjamí Mercader - Tuesday, 6 September 2016, 4:57 PM
 

El control de maduració realitzat pels alumnes Lluís Arias, Ivan Marchuet i Rafel Vidal ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

77,1

16,0

2,9

3,6

Cabernet franc (vell)

43,6

14,5

3,5

3,4

Cabernet sauvignon (jove)

67,9

17,1

3,1

3,6

Cabernet sauvignon (vell)

52,7

15,9

3,1

3,6

Muscat

214,1

12,5

3,3

3,4

Xarel·lo (jove)

177,7

10,9

4,3

3,1

Xarel·lo (vell)

97,2

...
Read the rest of this topic
(141 words)